Karton kasam nasıl olmuş?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan justvalance
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 922
  • Etiketler Etiketler
    nasıl
Başlığı görünce maket falan yaptınız sanmıştım.
Neden böyle bir şey yapma gereği duydunuz hocam? Yani ukalalık ya da alaylama olarak sormuyorum, merak ettim.

Başlığı görünce maket falan yaptınız sanmıştım.
Neden böyle bir şey yapma gereği duydunuz hocam? Yani ukalalık ya da alaylama olarak sormuyorum, merak ettim.

Hocam benim kasamda anakart ters çok kötü duruyor o yüzden söküp bir süre uzay montaj kullandım ve şimdi de uzay montajdan sıkıldım diye kartondan yaptım.

Resmi ne kadar bakarsanız o kadar garipleşiyor.
Whatsapp'lı wallpaper, üstte epik bir güvercin fotoğrafı, masanın solunda arkası açılmış bir telefon ve bataryası ayrıca son olarak bantla sarılmış bir usb bellek. Rönesans tablosu.

Hocam benim kasamda anakart ters çok kötü duruyor o yüzden söküp bir süre uzay montaj kullandım ve şimdi de uzay montajdan sıkıldım diye kartondan yaptım.
Kasanın yan kapağını düşünüyor musunuz hocam?

Gerçekten çok epik ve aşırı mistik bir setup olmuş. Öne 3 RGB fan eklersen 10 numara gaming PC olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…