Denedim hocam argb_v2_2 bölmesine dişi erkek şeklinde bağlantılarını yaptım yanmadı. Anakart üstünde 3 tane ARGB V1 v2 V3 şeklinde girişleri mevcut.

1775321540694.webp

@RedBuLL Ok yönlerine dikkat edin.

Olur ok yönlerini bir kontrol edeyim tekrardan olursa olur artık olmazsada yapacak bir şey yok RAM ve ekran kartı alana kadar kolide beklesin sistem.

Öyle yaptım 😂 hepsini birbirine takıp bir tane girişe bağladım 😔

Bir tane fan kontrolcüsü almanı öneririm, anakart üzerinde 1 porta 3 tane ARGB taktık ama 3'ten sonrası belamızı arıyoruz kısmına giriyor, o bağlantıyı iptal edip fanları 2 ayrı ARGB girişine 3'er 3'er bağlayın. O şekilde 1 portta 6 ARGB diyelim çalıştı, uzun sürmez bir süre sonra fersiz yanmaya başlar sistemde küçük droplar başlayabilir, sistemi tamamlamadan acele etmeyin. Son durumlar iyi mi hocam @Ayhan Dönmez.

Bir tane fan kontrolcüsü almanı öneririm, anakart üzerinde 1 porta 3 tane ARGB taktık ama 3'ten sonrası belamızı arıyoruz kısmına giriyor, o bağlantıyı iptal edip fanları 2 ayrı ARGB girişine 3'er 3'er bağlayın. O şekilde 1 portta 6 ARGB diyelim çalıştı, uzun sürmez bir süre sonra fersiz yanmaya başlar sistemde küçük droplar başlayabilir, sistemi tamamlamadan acele etmeyin. Son durumlar iyi mi hocam @Ayhan Dönmez.

Bağlantılarını sökeyim sıkıntı yok elimde böyle bir aparat var kasanın yanında gelmişti yeterli olur mu?

Dosya Ekleri

• IMG_0358.webp
    IMG_0358.webp
    222,8 KB · Görüntüleme: 14

Bu ürün ne işe yarıyor sadece soğutucu ve kasa fanlarının RGB ışıklarını mı sağlıyor hepsini bir kontrol mü ediyorum fanlarla alakası yok yani sadece ışık için değil mi?

Bir de şöyle söyleyeyim benim anakartımda 3 adet ARGB girişi mevcut neden almamı gerek duyurdunuz ki hocam? Gigabyte B850M Force var bende.