Dostlar selam kasama yeni 2 tane fan almayı düşünüyorum. Üstteki kısımlara takacağım, buraya bir havayı dışarı veren egzoz fanı bir de içeri alan fan almayı düşünüyorum. Bu şekilde çalışır mı?
Dostlar selam kasama yeni 2 tane fan almayı düşünüyorum. Üstteki kısımlara takacağım, buraya bir havayı dışarı veren egzoz fanı bir de içeri alan fan almayı düşünüyorum. Bu şekilde çalışır mı?
İçeri hava almasını ve dışarı hava atmasını sağlamak için fanları kendin ön, arka yönünü değiştirmen gerek. Üst tarafa takılan fanlar genellikle arka fanla beraber egzoz olarak kullanılır.
Hocam benim kasamda 10 adet fan var. Ön paneldeki 3 fan dışardaki havayı içeri veriyor. Ekran kartının altındaki 2 fan alttaki havayı yukarı veriyor. En üstteki 2 fan aynı şekilde alttaki havaya dışarı veriyor. Kule tipi soğutucun fanı ve kasanın arkasındaki egzoz fan da ön panelden gelen havayı dışarıya veriyor. Bu şekilde takabilirsin.
Not: Fanın ön kısmı havayı içeri çeker, ters çevirirsen kasanın içinde bulunan sıcak havayı dışarı atar, kırmızı ok işaretli kısımlara fanı kasanın içine bakacak şekilde takman gerekiyor @Iorweth'nın attığı fotoğraf gibi.