TRFX

Başarılı
Makaleler
1
Yer
TURKİYE
Arkadaşlar kasadaki USB girişlerine veya kulaklık girişlerine parmağım ile dokunduğum zaman elektrik geliyor veya çarpıyor. Birkaç saniye üstünde tutunca parmağımda hafif uyuşma hissediyorum.
Bu normal mi yoksa anormal mi?
Ne yapabilirim? Cihaz 1 aylık neredeyse. PSU ile alakalı bir uyarı vs. almadım henüz.

Arkadaşlar kasadaki USB girişlerine veya kulaklık girişlerine parmağım ile dokunduğum zaman elektrik geliyor veya çarpıyor. Birkaç saniye üstünde tutunca parmağımda hafif uyuşma hissediyorum.
Bu normal mi yoksa anormal mi?
Ne yapabilirim? Cihaz 1 aylık neredeyse. PSU ile alakalı bir uyarı vs. almadım henüz.

Kasa hangi prize bağlıysa onu değişerek başla işe. Elektrik kaçağı var bir yerde, hiç normal değil bu durum. Elektrik şakaya gelmez aman.

Kasa hangi prize bağlıysa onu değişerek başla işe. Elektrik kaçağı var bir yerde, hiç normal değil bu durum. Elektrik şakaya gelmez aman.
Başka prizde deneyin, akım korumalı gibi herhangi bir şey kullanıyorsanız bir süre kullanmadan deneyin.
Benim eski sistemde oluyordu şans eseri prizim bozulup değiştirince bir daha olmamıştı.
Arkadaşlar PS3 söktüm şuan sorun yok. Galiba PS3'ün güç kablosunda veya iç sigortasında sorun olabilir emin değilim.