dark_1234 39 Yetkin Katılım 10 Haziran 2025 Mesajlar 1.296 Beğeniler 304 Bugün 22:51 #1 Merhaba, Zoko Melody X kasamın cam panel vidaları bal kaymak olmuş. Bir sürü yöntem denedim ama olmuyor. Fark ettim ki kasanın arkasındaki kapak cam yere de takılabiliyor. Bu arka kapaktan bir tane daha nasıl bulabilirim? Satılıyor mu? Kasa 2. el zoko göndermez değil mi?
Merhaba, Zoko Melody X kasamın cam panel vidaları bal kaymak olmuş. Bir sürü yöntem denedim ama olmuyor. Fark ettim ki kasanın arkasındaki kapak cam yere de takılabiliyor. Bu arka kapaktan bir tane daha nasıl bulabilirim? Satılıyor mu? Kasa 2. el zoko göndermez değil mi?
Çapsız Abidin 1 Uzman Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 205 Çözümler 3 Beğeniler 95 Yer Kocaeli 51 dakika önce #2 TR bilgisayara yazsanız ya da İstanbul'daysanız Bayrampaşa'daki dükkanına gitseniz yardımcı olurlar bence.
TR bilgisayara yazsanız ya da İstanbul'daysanız Bayrampaşa'daki dükkanına gitseniz yardımcı olurlar bence.
DeadlyMania7 105 Seçkin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 5.408 Çözümler 39 Beğeniler 6.544 Yer Cehennemin dibi 25 dakika önce #3 Plastik çevreli kasa vidası yerine kalın fan vidası at. Aynı şeyi GPU kısmını koruyan metal parçada yaşadım fan vidası atınca düzeldi.
Plastik çevreli kasa vidası yerine kalın fan vidası at. Aynı şeyi GPU kısmını koruyan metal parçada yaşadım fan vidası atınca düzeldi.