Anakartın sol alt vidası neden takılı değil? Gözüme çarptı.

Fan için harici bir filtre kullanıyor musunuz?
Anakartı ilk takarken MicroATX olarak ayarlamamıştım kasayı, sonra da söküp uğraşmadım zaten yeterince vida tutuyor diye ama bir dahaki temizlikte onu da halledeceğim.

Sol alt ve sağ alt takılı değil sanırım ama sağlam yani risk oluşturmuyor.

Anakartın sol alt vidası neden takılı değil? Gözüme çarptı.

Fan için harici bir filtre kullanıyor musunuz?
Evet harici filtre var ön fanlarda. Zamanında Aliexpress Lian Li resmi satıcısından almıştım.

Kasa ile gelmiyor yoz filtresi. Zaten o attığım temizlenmiş hali değil, öyle aşırı toz olmuyor. Sadece temiz hava fanlarının yaprakları tozlanıyor onları iyi temizlemek gerekiyor.

Hocam ben sistemi Kasım ayında toplamıştım termal macun yenilemeli miyim sence? Tek başıma yapmak da ne bileyim korkuyorum biraz. Kolay mıdır? İşlemci 7500F

Hocam ben sistemi kasım ayında toplamıştım termal macun yenilemeli miyim sence? Tek başıma yapmak da ne bileyim korkuyorum biraz. Kolay mıdır? İşlemci 7500F.

Sıcaklık ne durumda? İşlemci sıcaklık yüzünden performansını düşürmedikçe termal macun yenilemek macera aramaktan başka bir şey değil.

Hocam ben sistemi Kasım ayında toplamıştım termal macun yenilemeli miyim sence? Tek başıma yapmak da ne bileyim korkuyorum biraz. Kolay mıdır? İşlemci 7500F
Sıcaklıklar ilk aldığınızla aynıysa değiştirmenize gerek yok.
Sıcaklık ne durumda? İşlemci sıcaklık yüzünden performansını düşürmedikçe termal macun yenilemek macera aramaktan başka bir şey değil.
Macera aramak değil de ben keyif alıyorum, kimi zaman 6 ay kimi zaman 4 ayda açıyorum. Her tarafında toz filtresi var ama temizlemeyi seviyorum ve fan yaprakları az ya da çok tozlanıyor.