Bende ekte bıraktığım tarzda bir şey var. Kasa fanlarının bakımını bununla yapıyorum, sürtünme yüzünden dönemeyen egzoz fanı bile düzeldi bunun sayesinde. PSU Fanına da uygulamıştım 2 defa, şimdiye kadar herhangi bir problem yaşamadım. Sonradan daha kötü de olmadı hala sıkıntısız çalışıyor.

Dosya Ekleri

• 1763237042913.webp
    1763237042913.webp
    164,2 KB · Görüntüleme: 30
Bende ekte bıraktığım tarzda bir şey var. Kasa fanlarının bakımını bununla yapıyorum, sürtünme yüzünden dönemeyen egzoz fanı bile düzeldi bunun sayesinde. PSU fanına da uygulamıştım 2 defa, şimdiye kadar herhangi bir problem yaşamadım. Sonradan daha kötü de olmadı hala sıkıntısız çalışıyor.

Benim yağ beyaz.

O bölgeler ısınacağı için ısı dayanıklı yağ olmalı ve çok çok az sürülmeli. Tavsiyem madem güzel bir bakım yapacaksınız 40 gr lık gress yağ tüplerinden almanız olacaktır. Gress yağ sıvı yağlara göre daha dayanıklı ve ısıdan daha az etkilenirler.

O bölgeler ısınacağı için ısı dayanıklı yağ olmalı ve çok çok az sürülmeli. Tavsiyem madem güzel bir bakım yapacaksınız 40 grlık gress yağ tüplerinden almanız olacaktır. Gress yağ sıvı yağlara göre daha dayanıklı ve ısıdan daha az etkilenirler.

Örnek olarak bir link atabilir misiniz ve nasıl sureceğim?