Detaylar
Kim cevapladı?Kasanın içinden zaten yükseltme vidası ekstra çıkması gerekiyor. Standart olarak yükseltme ayakları belirli yerlere konur. Kendiniz vida yerlerine ekleme yapacaksınız.
6 tane içinde montajlı şekilde vardı başka çıkmadıKasanın içinden zaten yükseltme vidası ekstra çıkması gerekiyor. Standart olarak yükseltme ayakları belirli yerlere konur. Kendiniz vida yerlerine ekleme yapacaksınız.
Çıkması gerekiyor minik vidalardır dikkatli bakın kutu içeriğine her kasada çıkar.6 tane içinde montajlı şekilde vardı başka çıkmadı
Çıkması gerekiyor minik vidalardır dikkatli bakın kutu içeriğine her kasada çıkar.
Kasa harici sadece bu paket vardı.
Kasa ikinci el mi sıfır mı?
0 attığım linktten satın almıştım.
Acaba iade ürün mü gönderdiler? Önceki kişi ayaklıklar varsa almış olabilir mi?
Muhtemelen öyledir çünkü her kasada çıkar bu vidalar hatta fan montajı hdd kızağı varsa onun içinden bile vida çıkar. İade edin ürünü yenisini alın.0 attığım linktten satın almıştım.
Acaba iade ürün mü gönderdiler? Önceki kişi ayaklıklar varsa almış olabilir mi?
Kızak diyince orayı açıp kontrol ettim oraya koymuşlar. Fazladab ayaklıklaf mevcut. Teşekkür ederim cevap için.Muhtemelen öyledir çünkü her kasada çıkar bu vidalar hatta fan montajı hdd kızağı varsa onun içinden bile vida çıkar. İade edin ürünü yenisini alın.