Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, PSU'mda bir sıkıntı vardı ve coil whine olduğunu düşünerek garantiye gönderdim ve tamir edilemediği söylendi, neyse konumuz bu değil. Durum öyle olunca ben de yenisini almıştım ve taktım ama hâlâ sistemde birebir aynı ses geliyor. Sizce sorun hangi parçada? HDD yok, kule tipi dandik bir soğutucu var ve kasalarımın fanı Rampage. Sizce bunlar olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Sizce ne yapmalıyım(kaspersky)?

1710603332923.webp

Bekle bir şey yapma yazılım fanlarını kontrol etmek için böyle yapıyor.

Kalibrasyon bittikten sonra önce fanları bul RPM'leri kısa kısa sonra isimlendir. Sonra teker teker 0 RPM'e çek. Ona göre ses nereden geliyor hesaplarsın.

Hocam ekran kartıymış kaynağı. Sizin şu an alnınızdan öpmek istiyorum. Keşke daha önce bu konuyu açsaydım'da siz baksaymışsınız.

Hocam 0 RPM yaptım çok azaldı ses, ekran kartındanmış. Termal macun yenilemem sorunu çözecektir değil mi?

Hocam ekran kartıymış kaynağı. Sizin şu an alnınızdan öpmek istiyorum. Keşke daha önce bu konuyu açsaydım'da siz baksaymışsınız.

Hocam 0 RPM yaptım çok azaldı ses, ekran kartındanmış. Termal macun yenilemem sorunu çözecektir değil mi?

Hayır hocam, bu ses maalesef bobinden kaynaklı oluşuyor. İstersen dünyanın en iyi kartını al bunu yaşayacaksın, he tabii kaliteli bobinlere sahip modellerde genele göre daha az cw oluşması olabiliyor. Çözümde verirsen tadından yenmez balım.