Kendi kasamın toz filtrelerini ve tozluklarını kaybettim, düzenli temizlik yaparsan toz sıkıntısının önüne geçersin diğer türlü bir şey olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi kasamın toz filtrelerini ve tozluklarını kaybettim, düzenli temizlik yaparsan toz sıkıntısının önüne geçersin diğer türlü bir şey olmaz.
Fazla tozlanması harici bir etkisi olmaz. 6 ayda temizleyeceğinize 4 ayda temizlerseniz mesela.
Mesela Velox 100P Airflow kullanırken toz filtresi olduğu zaman tozlar toz filtresine takılıyordu. Bu modelde filtre olmadığı için tozlar doğrudan parçaların içine gider mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesela Velox 100P Airflow kullanırken toz filtresi olduğu zaman tozlar toz filtresine takılıyordu. Bu modelde filtre olmadığı için tozlar doğrudan parçaların içine gider mi?
Filtreyi çok dert ediyorsan harici alır takarsın ama gerek yok kasanın hava alması için öyle yapmışlardır.

Arkadaşlar, aklımda Gungnir 300R Airflow kasa var fakat önünde toz filtresi yok. Bu sorun yaratır mı?

Çok sorun yaratmaz. Yaklaşık 1 yıldır NZXT H6 Flow kullanıyorum toz filtresiz olarak. Kasa tabii ki normalden fazla tozlanıyor fakat belirli periyotlar halinde silince temiz kalıyor. Bir de 8 bar hava vurunca toz moz kalmıyor.