Kasada toz filtresi olmaması sorun yaratır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DracheN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 310
  • Etiketler Etiketler
    sorun toz

DracheN

Başarılı
Arkadaşlar, aklımda Gungnir 300R Airflow kasa var fakat önünde toz filtresi yok. Bu sorun yaratır mı?

Kendi kasamın toz filtrelerini ve tozluklarını kaybettim, düzenli temizlik yaparsan toz sıkıntısının önüne geçersin diğer türlü bir şey olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaratmaz, sadece fazla tozlanır. Bakımlarını daha erkene çekmeniz daha iyi olur.

Arkadaşlar, aklımda Gungnir 300R Airflow kasa var fakat önünde toz filtresi yok. Bu sorun yaratır mı?
Fazla tozlanması harici bir etkisi olmaz. 6 ayda temizleyeceğinize 4 ayda temizlersiniz mesela.

Kendi kasamın toz filtrelerini ve tozluklarını kaybettim, düzenli temizlik yaparsan toz sıkıntısının önüne geçersin diğer türlü bir şey olmaz.
Fazla tozlanması harici bir etkisi olmaz. 6 ayda temizleyeceğinize 4 ayda temizlerseniz mesela.
Mesela Velox 100P Airflow kullanırken toz filtresi olduğu zaman tozlar toz filtresine takılıyordu. Bu modelde filtre olmadığı için tozlar doğrudan parçaların içine gider mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesela Velox 100P Airflow kullanırken toz filtresi olduğu zaman tozlar toz filtresine takılıyordu. Bu modelde filtre olmadığı için tozlar doğrudan parçaların içine gider mi?
Filtreyi çok dert ediyorsan harici alır takarsın ama gerek yok kasanın hava alması için öyle yapmışlardır.

Çok sorun yaratmaz. Yaklaşık 1 yıldır NZXT H6 Flow kullanıyorum toz filtresiz olarak. Kasa tabii ki normalden fazla tozlanıyor fakat belirli periyotlar halinde silince temiz kalıyor. Bir de 8 bar hava vurunca toz moz kalmıyor.

Fanlar bozulmuyor mu hava vurunca?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…