atalay35

Çalışkan
Merhaba, yakın zamanda hazır bir sistem aldım. Bilgisayarı açarken garip bir uğultu başlıyor ve sürekli devam ediyor. Destek ekibine yazdığımda merkez servisine götürmemi istediler ama merkez çok uzak. Sorunu önce kendim çözmeyi denemek istiyorum o yüzden ama sorunun kaynağını çözebilmiş değilim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bahsettiğim uğultu videonun 10. saniyesinde başlıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fanlara dikkatli bak fanların yağı bitmiş olabilir geçen haftalarda bende yaşadım ve yağladım sorun çözüldü sende dene ama sakın yapı 1-2 damladan fazla atma yoksa fanı bozarsın.

Videoyu şimdi izledim bu ses düşündüğüm gibi fanlardan gelir en düşük ihtimalle eski bir HDD kullanıyorsan ondan gelir.

Fanlara dikkatli bak fanların yağı bitmiş olabilir geçen haftalarda bende yaşadım ve yağladım sorun çözüldü sende dene ama sakın yapı 1-2 damladan fazla atma yoksa fanı bozarsın.

Videoyu şimdi izledim bu ses düşündüğüm gibi fanlardan gelir en düşük ihtimalle eski bir HDD kullanıyorsan ondan gelir.
Bilgisayar yeni ama 3. gününde falan, yine de öyle bi sıkıntı yaşanabilir mi?

kasanın marka modelini söyleyebilirsen daha iyi yardımcı olabilirim
Ekran görüntüsü 2025-04-12 124603.webp

bu kasa bi tık kalitesiz hocam o nedenle sesi dkkatli dinleyin ve o fanı şuanlık sökün sonra 25_50tl arası olması lazım birde yağ alın sorunu halledersiniz
ben bu sorunu akşam saatlerinde yaşamıştım cidden aşırı rahatsız ediciydi

Son düzenleme: