Masamın altında duran bir kutu için para vermeyi israf olarak görüyorum. İçi benim için daha önemli. Tabii tasarım çalışacak arkadaşlar olacaktır saygım sonsuz.

Masamın altında duran bir kutu için para vermeyi israf olarak görüyorum. İçi benim için daha önemli. Tabii tasarım çalışacak arkadaşlar olacaktır saygım sonsuz.

Ben kasayı masamın üstüne koyuyorum hocam görsel şölen olsun diye tabii ki de bence de çok fazla para tabiki de bir boş kasaya 20k ama çok geniş bir kasa ileriye yönelik her türlü 10 sene kullanılacaksa 10 sene de götürür bence zaten ekran kartı uzunluk desteği 460mm.

Ben kasayı masamın üstüne koyuyorum hocam görsel şölen olsun diye tabii ki de bence de çok fazla para tabii ki de bir boş kasaya 20k ama çok geniş bir kasa ileriye yönelik her türlü 10 sene kullanılacaksa 10 sene de götürür bence zaten ekran kartı uzunluk desteği 460mm.

Aldığınız kasa overpriced. Üstteki arkadaşların dediği gibi Lian Li kasalara yönelin.

DeepCool Tri/Quadstellar modellerine 15-20K civarı çıkarsam çıkardım, gelmiş geçmiş en iyi tasarım olabilir kasa işinde.