Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emilbreivik

Uzman
Az önce FC 25 oynamak için oyuna girdim, girer girmez bildirimler kısmından böyle bir virüs uyarısı geldi. EA Anticheat falan yazıyor ama bu sıkıntı yaratır mı? Format tarzı bir şey gerekir mi?

Dosya Ekleri

• virüs 2.webp
    virüs 2.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 126
  • virüs.webp
    virüs.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 119
Az önce FC 25 oynamak için oyuna girdim, girer girmez bildirimler kısmından böyle bir virüs uyarısı geldi. EA Anticheat falan yazıyor ama bu sıkıntı yaratır mı? Format tarzı bir şey gerekir mi?
hocam ben de aynı sorunu yaşadım fakat kasperskydan gerekli ayarları yapmama rağmen oyuna bir türlü giremedim, siz g irebildiniz mi evetse nasıl girebildiniz?

hocam ben de aynı sorunu yaşadım fakat kasperskydan gerekli ayarları yapmama rağmen oyuna bir türlü giremedim, siz g irebildiniz mi evetse nasıl girebildiniz?

Hocam ben alttaki uyarı kutusu istisnalara eklememe rağmen gitmediği için bilgisayarı yeniden başlattım ama şuan bilgisayar siyah ekranda kaldı açılmıyor. 2 kere falan yeniden başlattım, en son BIOS ekranına geldim belki buradan ayar varsa yaparım düzelir diye.