24409

Becerikli
Arkadaşlar selam,

Ben Google Chrome tarayıcımda arama motoruma "yelek" yazmıştım merakımdan bir oyun için, sonra Kaspersky bir uyarı verdi:
  • Ad: Heur: Trojan-psw. Script. Generic.
  • Doğruluk: Sezgisel analiz.
  • Tehdit düzeyi: Yüksek.
  • Nesne türü: Dosya/
Bu şekil bir uyarı verdi 3 kere, sonra 3 kere de indirme reddedildi. Ben de tabii interneti kesip tam tarama yaptım. Kaspersky ile sonuç yok, temiz dedi. Hızlı yaptım ona da temiz dedi. Mrt ile yaptım, o da temiz dedi. Windows Defender ile yaptım o da temiz dedi. HitmanPro ile yaptım o da temiz dedi.

Şimdi gerçekten Kaspersky engelledi mi yoksa antivirüslerim mi bulamıyor? (GPU sıcaklığı 45 derece genel olarak işlemci 1.50 GHz falan, bellek kullanımı %35-%40 arası, işlemcim de çekirdekler dahil hep 45 derece falan. Cevaplarınızı bekliyorum.)

Arkadaşlar selam,

Ben Google Chrome tarayıcımda arama motoruma "yelek" yazmıştım merakımdan bir oyun için, sonra Kaspersky bir uyarı verdi:
Bu şekil bir uyarı verdi 3 kere, sonra 3 kere de indirme reddedildi. Ben de tabii interneti kesip tam tarama yaptım. Kaspersky ile sonuç yok, temiz dedi. Hızlı yaptım ona da temiz dedi. Mrt ile yaptım, o da temiz dedi. Windows Defender ile yaptım o da temiz dedi. HitmanPro ile yaptım o da temiz dedi.

Şimdi gerçekten Kaspersky engelledi mi yoksa antivirüslerim mi bulamıyor? (GPU sıcaklığı 45 derece genel olarak işlemci 1.50 GHz falan, bellek kullanımı %35-%40 arası, işlemcim de çekirdekler dahil hep 45 derece falan. Cevaplarınızı bekliyorum.)

NASA'da virüs olsa bu kadar ugrasmazlar yemin ederim site viruslu demis sana exeyi calistirmadan virüs girmez ama böyle yaparak sistemin içine ettin.

Arkadaşlar selam,

Kaspersky dosyayı indirmeni engellemiş endişlenecek bir şey yok.

Kaspersky iyidir güvenebilirsin fakat son kullanıcı ürünlerini kullanma mümkünse ve bütçen yetiyorsa 3-5 kişi bir araya gelip kurumsal ürünlerini kullanın. Son kullanıcı ürünleri tam koruma sağlamaz.

Eğer dediğin doğruysa bu şey yüzünden oluyor ekranda çıkan şüpheli sitelerin sonuçlarında oluşan şeylerde, öbür türlü mantıklı açıklaması yok.