P Platon Üstün Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 746 Çözümler 2 Beğeniler 361 3 Nisan 2024 #1 Kaspersky Free kalktı mı? Ücretsiz sürümü arıyorum yok, her yerde 30 günlük deneme sürümü yazıyor.
4 487 Uzman Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.387 Makaleler 2 Çözümler 19 Beğeniler 2.484 3 Nisan 2024 #2 Denedin mi? Kaspersky Ücretsiz antivirüs indirin | Kaspersky Kaspersky ücretsiz antivirüsünü indirin! Hayatınızı daha iyi ve daha güvenli hale getirmek için tasarlanmış akıllı güvenlik özelliklerini içerir. PC, Mac, iPhone, iPad ve Android cihazlarla uyumludur. www.kaspersky.com.tr
Denedin mi? Kaspersky Ücretsiz antivirüs indirin | Kaspersky Kaspersky ücretsiz antivirüsünü indirin! Hayatınızı daha iyi ve daha güvenli hale getirmek için tasarlanmış akıllı güvenlik özelliklerini içerir. PC, Mac, iPhone, iPad ve Android cihazlarla uyumludur. www.kaspersky.com.tr
DefenderNinja Yetkin Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 784 Makaleler 5 Çözümler 3 Beğeniler 280 Yer İstanbul 3 Nisan 2024 #3 Platon dedi: Kaspersky Free kalktı mı? Ücretsiz sürümü arıyorum yok, her yerde 30 günlük deneme sürümü yazıyor. Genişletmek için tıkla... Yok. Hâlâ var: Kaspersky Ücretsiz antivirüs indirin | Kaspersky
Platon dedi: Kaspersky Free kalktı mı? Ücretsiz sürümü arıyorum yok, her yerde 30 günlük deneme sürümü yazıyor. Genişletmek için tıkla... Yok. Hâlâ var: Kaspersky Ücretsiz antivirüs indirin | Kaspersky
serdar Yetkin Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 464 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 375 3 Nisan 2024 #4 Android, IOS ve Windows için de bulunmakta, üstte bulunan mesajlardaki bağlantılardan ulaşabilirisiniz. Sürprizbozan: bütün platformlar Son düzenleme: 3 Nisan 2024
Android, IOS ve Windows için de bulunmakta, üstte bulunan mesajlardaki bağlantılardan ulaşabilirisiniz. Sürprizbozan: bütün platformlar