Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Uyuyan Sincap

Üstün
Merhaba, ben Kaspersky Free'yi kurdum. Bildirim sesini ve güvenli taramanın bütün bildirimlerini etkinleştirdim. Sonra zararlı sitelere girip test ettiğimde, engelledi ama bildirim vermedi. Bizzat kendim EICAR dosyası oluşturdum; dosya, antivirüs tarafından yakalandı ama yine bildirim vermedi. Yani şu an bildirim sorunum var; sessiz canavar gibi koruyor ama göremiyorum :). Ne yapmalıyım?

Çözüm
BitDefender'da iyidir ama siz dediğimi yapın hocam programı kaldırıp son sürümü yükleyip bir hızlı tarama yapın.

Kaspersky'ı sildim şimdi tekrar yükleyeceğim.

Geldi. Bildirim testi yapacağım.

Bu da geldi.

Senin bildirim sesine can kurban. İmparator kardeş teşekkür ederim eğer silyükle yapmaya teşvik etmeseydin muhtemelen BitDefender kurardım sağ ol.

Siz dikkat edin hem bu siteye.

BitDefender'da iyidir ama siz dediğimi yapın hocam programı kaldırıp son sürümü yükleyip bir hızlı tarama yapın.

Ee hocam bu gene gitti.

Bayağı gitti.

Arkadaşlar sorunu şöyle çözdüm. Kaspersky yazıp dosya konumuna girip ana sayfa için simgesini aldığımda görmüyormuş. Simgeyi tekrar yerine koydum ve sorunum çözüldü.
Uygulamayı başlangıç menüsüne eklememişsiniz gibi görünüyor. İnternette başlangıç menüsünde olmayan uygulamalardan bildirim alınamayacağı yazıyor.

Kaspersky'ı sildim şimdi tekrar yükleyeceğim.

Geldi. Bildirim testi yapacağım.

Bu da geldi.

Senin bildirim sesine can kurban. İmparator kardeş teşekkür ederim eğer silyükle yapmaya teşvik etmeseydin muhtemelen BitDefender kurardım sağ ol.

Siz dikkat edin hem bu siteye.

Ee hocam bu gene gitti.

Bayağı gitti.

Arkadaşlar sorunu şöyle çözdüm. Kaspersky yazıp dosya konumuna girip ana sayfa için simgesini aldığımda görmüyormuş. Simgeyi tekrar yerine koydum ve sorunum çözüldü.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (11).webp
    Ekran Görüntüsü (11).webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 108
  • Ekran Görüntüsü (12).webp
    Ekran Görüntüsü (12).webp
    74 KB · Görüntüleme: 107
  • Ekran Görüntüsü (13).webp
    Ekran Görüntüsü (13).webp
    81,3 KB · Görüntüleme: 108
  • Ekran Görüntüsü (14).webp
    Ekran Görüntüsü (14).webp