E hocam aldım o kadar iade edilir mi peki?
Dijital kod olsaydı iade edilemezdi ancak adam seni cihazlarım kısmından silip iade verebilir bu durumu trendyola anlatıp iade istiyorum dersen. Ve dijital bir ürün gibi çalışmadığını rahat bir şekilde cihazlarım kısmından seni silip başkasını ekleyebileceğini anlatırsın.

Hocam size vallaha billaha güveniyorum ama zanlı fotoğrafına basıp sonuçları atar mısınız? Bir de kilitle yerini bul deyince ne oluyor ona da bir bakabilir misiniz lütfen?

Hocam yalan söylediğinizi ispatlamıyorum lütfen yanlış anlamayın fakat Kaspersky'ın sitesinde "zanlı fotoğrafı" denilen olay kameradan fotoğraf çekmekmiş öbürlerini bilmiyorum onları bir deneyebilir misiniz?

Hocam bunlar telefon cihazı ama telefonunuzda kasperskya giriş yapılı bu hesapta bilgisayara aynı şekilde bunların çıkıp çıkmadığını gösterebilir misiniz hocam?

@14925 hocam siz ne diyorsunuz bu konuya.

1747223215183.webp

ChatGPT böyle dedi ama hocam sadece telefonlar için geçerlidir diyor.

Son düzenleme:
Hocam size vallaha billaha güveniyorum ama zanlı fotoğrafına basıp sonuçları atar mısınız? Bir de kilitle yerini bul deyince ne oluyor ona da bir bakabilir misiniz lütfen?

Hocam yalan söylediğinizi ispatlamıyorum lütfen yanlış anlamayın fakat Kaspersky'ın sitesinde "zanlı fotoğrafı" denilen olay kameradan fotoğraf çekmekmiş öbürlerini bilmiyorum onları bir deneyebilir misiniz?

Hocam bunlar telefon cihazı ama telefonunuzda kasperskya giriş yapılı bu hesapta bilgisayara aynı şekilde bunların çıkıp çıkmadığını gösterebilir misiniz hocam?

@14925 hocam siz ne diyorsunuz bu konuya.

Eki Görüntüle 148018

ChatGPT böyle dedi ama hocam sadece telefonlar için geçerlidir diyor.
Eve gidince kontrol ederim.

Gittiniz mi hocam?

Denendi mi hocam?
Hocam bilgisayarlarda uzaktan tarama yapılıyor ve istedikleri güvenlikleri tek tıklamayla kapatıp açabiliyorlar ama daha dün bunlar yoktu. Sanırım bilgisayarında verdiğin izinlere göre değişiyor özellikler. Parola kayıt sistemini sakın etkinleştirme uzaktan kontrol edilebiliyor.

Hocam bilgisayarlarda uzaktan tarama yapılıyor ve istedikleri güvenlikleri tek tıklamayla kapatıp açabiliyorlar ama daha dün bunlar yoktu. Sanırım bilgisayarında verdiğin izinlere göre değişiyor özellikler. Parola kayıt sistemini sakın etkinleştirme uzaktan kontrol edilebiliyor.

Onu etkinleştirmeyi bilmiyorum hocam zaten ben.

Hocam izinlerin hepsini nasıl kapatabilirim veya kapalımı bir de tek tıklamayla neyi kapatıp açıyorlar?

Yani mesela sen Dosya Antivirüsü özelliğini açarsın uygulamadan ama onlar uzaktan cihazlarımı seçerek oradan onu deaktif edebilirler. Ama güvenilir bir satıcı ise sıkıntı olmayacaktır.
Onu etkinleştirmeyi bilmiyorum hocam zaten ben.

Hocam izinlerin hepsini nasıl kapatabilirim veya kapalımı bir de tek tıklamayla neyi kapatıp açıyorlar?

Yani mesela sen dosya antivirüsü özelliğini açarsın uygulamadan ama onlar uzaktan cihazlarımı seçerek oradan onu deaktif edebilirler. Ama güvenilir bir satıcı ise sıkıntı olmayacaktır.

Teşekkürler o zaman hocam içim rahatladı.

Yani mesela sen dosya antivirüsü özelliğini açarsın uygulamadan ama onlar uzaktan cihazlarımı seçerek oradan onu deaktif edebilirler. Ama güvenilir bir satıcı ise sıkıntı olmayacaktır.

Hocam bilgisayarıma konum iznini açtıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatmamı istiyor sizce güvenilir mi, bir şey olur mu?

1747307731132.webp

Son düzenleme: