Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tolere

Uzman
Dün bilgisayar ve telefona parola yöneticini kurdum. Site şifrelerini eklerken mobilde yükselt uyarısı verdi. Kaspersky yetkililerine mail attım daha dönüş yok. Plus ve premium alanlar VPN ve parola yöneticisine sınırsız sahip olmuyor mu?

Bilgisayar ve telefon ayrı cihaz olarak geçiyorsa eğer bazı programlarda geçiyor, kullanıcı sınırı aşıldığı için yükselt uyarısı verilmiş olabilir. Kaç yıllık ve kaç cihaz için almıştınız?

Bilgisayar ve telefon ayrı cihaz olarak geçiyorsa eğer bazı programlarda geçiyor, kullanıcı sınırı aşıldığı için yükselt uyarısı verilmiş olabilir. Kaç yıllık ve kaç cihaz için almıştınız?

1 yıl 3 cihaz hocam. Yalnız parola yöneticisinin promosyon ürünü vs. diye yazdığını görmedim.

VPN'ye sahip oluyor. Ama parola yöneticisine olmuyor sanırım.

Ben sırf VPN ve parola yönetici var diye aldım. Yoksa para vermem yazılıma kolay kolay.

Ya arkadaş bu sorun olmayan sorunlar da beni buluyor. Kaspersky forumu var mış. Oraya gittim cevabı aldım. Şu an telefondan şifre vs. kaydediyorum yükselt demiyor.

Dosya Ekleri

• 6666.webp
    6666.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleyen: Moderatör: