Alınır.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Aralık 2023
Almadan önce 30 günlük linkten indirip, aşağıda verdiğim lisans kodunu girerseniz 90 gün ücretsiz deneyimleyebilirsiniz.
Kaspersky Premium Antivirus Ücretsiz Deneme Sürümü İndir | Kaspersky
Kaspersky Premium gelişmiş antivirüs 30 günlük ücretsiz deneme sürümünü indirin ve tüm cihazlarınız için en son karmaşık siber tehditlere karşı en iyi korumayı elde edin.www.kaspersky.com.tr
3M3K9-5R92S-ZDH5Y-NA944
Size fayda sağlıyorsa yapayım. Oradan buradan bulma bir kodsa hiç bulaşmayayım. Biraz daha bilgi verir misiniz?
Bana fayda sağlamıyor, kaspersky'ın kampanyası sadece. Normalde verdiğim linkten indirirseniz indirdikten sonra yine aynı kodun çıkması gerekiyor fakat ben siz uğraşmayın diye kodu da attım direkt.Size fayda sağlıyorsa yapayım. Oradan buradan bulma bir kodsa hiç bulaşmayayım. Biraz daha bilgi verir misiniz?
technoimam
Başarılı
@EmirElibol kyk kullanılır mı aga biz 3 kişi 120tly sınırsız mobil veri alıp kullanılmayan bir telefonu modem yapıp kullanıyoruz.
@technoimam Hangi tarife? Hangi ISS?
jusbeprophet
Yetkin
Kaspersky Premium 1 aya yakındır kullanıyorum. Açıkçası Free versiyonu gündelik kullanıcı için gayet yeterli. Temel koruma zaten içinde geliyor. Performans optimizasyonu falanmış hiç bulaşmadım bile.
Aslında öyle. Ben VPN'si için Plus aldım. Firewall falanda var mis gibi.Kaspersky Premium 1 aya yakındır kullanıyorum. Açıkçası Free versiyonu gündelik kullanıcı için gayet yeterli. Temel koruma zaten içinde geliyor. Performans optimizasyonu falanmış hiç bulaşmadım bile.
jusbeprophet
Yetkin
Açıkçası Windows Defender'ın firewall'u zaten iyi çalışıyor. VPN olarak Proton kullanıyorum. Yani benim gibi sade bir kullanıcının işine pek yaramadı.Aslında öyle. Ben VPN'si için Plus aldım. Firewall falanda var mis gibi.
Bence Windows Defender yeterli artık eskisi gibi kötü değil.