Hocam her uygulama haddinden fazla izin ister siz ihtiyacı yoksa engelliyin.
Olabilir ilk defa istemesi ilginç paylaşmak istedim sadece...

Dostum sen kendin indirdiğin Armory Crate'nin ne için kullanıldığını biliyorsundur herhalde :D Bu ASUS'un ürünlerini toplu bir yerde yöneten bir şey. Mesela sen ASUS markalı mikrofon alsan Armory Create ses erişimine ulaşmaya çalışmayacak mı?

Eki Görüntüle 212437
Eki Görüntüle 212438
Evet ama yeni istedi ve güncelleme gelmedi ayrıca, kullanan bir cihazım yok sadece ekran kartı var haklısınız orda.

Onu demek istedim, Armory crate'nin niye mikrafonla kameraya ihtiyacı olsun ki, gizli bilgi toplamak gibi bişey bunu ilk defa denemesi sanki, çünkü içinde buna ihtiyaç duyduğu bir özellik yok. Başka kullanan uygulamalar dışında hiç sormuyor bunu.
Evet ama yeni istedi ve güncelleme gelmedi ayrıca, kullanan bir cihazım yok sadece ekran kartı var haklısınız orda.
Knk sen şimdi Kaspersky'ın neden bu özelliğine bu kadar takıldın ki? Hani ilk yorumda sen daha Armory Crate'nin ne işe yaradığını bilmiyorsun olarak yansıyor bana, lakin 2. yorumda da sadece yeni istediğini yazıyorsun. Bende seni anlayamadım tam. Yani hani geç mi devreye giriyor demek istedin? Yoksa direkt Kaspersky'dan mı şüpheleniyorsun? Onun yerine başka anti-virüslerde var onları kullanabilirsin. Lakin iki sebepte pek önemli bir şey değil. Kırk yılda bir geç fark etmiştir ve dünyada milyonlarca kullanıcının çoktandır abonelik aldığı yazılım da artık arkandan iş çevirmez diye düşünüyorum :D

Yok biliyorum ne işe yaradığını kanki merak etme... Sadece yeni istemesi saçma geldi, konu yazısında yazdım ayrıca! sorun kaspersky değil. Bütün uygulamaların böyle bilgi topladığını bildiğimiz için artık paylaşmak istedim. Çok masum düşünmemek lazım artık.

Son düzenleme: