Detaylar
Kim cevapladı?Son sürüm indirdiniz diye umuyorum. Eset Live USB deneyin olmuyorsa.
Adrian Shepard
Başarılı
Hangi yolla çalıştırıyorsunuz? Ventoy mu kullanıyorsunuz yoksa Rufus'la mı yazdırdınız? Secure Boot'u kapatıp deneyin. Ventoy'sa üstteki "Boot from..." ile başlayan iki seçeneği de deneyin.
Özellikle Kaspersky Rescue Disk kullanmanıza gerek yoksa Ubuntu ISO'sunu ve KVRT for Linux'u indirip tarama işlemi yapabilirsiniz.
Bu tip ISO'lar tüm donanımlarla uyumlu olmayabiliyor. Stok bir Linux dağıtımı kullanmak iyi bir fikir olabilir.
Bu tip ISO'lar tüm donanımlarla uyumlu olmayabiliyor. Stok bir Linux dağıtımı kullanmak iyi bir fikir olabilir.
Hocam kasperskyın sitesinden indirdim. Eset Live USB'de grub ekranında kalıyor.Son sürüm indirdiniz diye umuyorum. Eset Live USB deneyin olmuyorsa.
Ubuntu Live USB indirebilir misin? Eğer Ubuntu Live'dan önyükleyebilirsen KVRT aracını kullanabilirsin.Hocam kasperskyın sitesinden indirdim. Eset Live USB'de grub ekranında kalıyor.
Free Virus Removal Tool - Online Virus Scan | Kaspersky
Download a free virus removal tool — no installation required. Quickly scan for viruses and clean your device effortlessly from cyber threats.
melihtunem
Uzman
Ubuntu live olarak çalıştırdım ve dediğiniz gibi KVRT indirdim. Lakin Windows sürücüsünü taramıyor, USB den boot edilmiş Ubuntuyu tarıyorUbuntu Live USB indirebilir misin? Eğer Ubuntu Live'dan önyükleyebilirsen KVRT aracını kullanabilirsin.
Free Virus Removal Tool - Online Virus Scan | Kaspersky
Download a free virus removal tool — no installation required. Quickly scan for viruses and clean your device effortlessly from cyber threats.www.kaspersky.com