serhatmorgan

Uzman
Discord'a girmek için bu uygulamayı kuruyordum ama Kaspersky ısrarla uyarı verdi. Premium sürümü kullandığım için hata yapmamıştır diye düşündüm. Zararlı bir uygulama mı? Aklımda çok soru işareti var.

cvcvxc.webp

Ekran Görüntüsü (75).webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Rus kökenli olmasıyla alakasını anlayamadım hocam.

GoodbyeDPI, Rus yapımı bir proje. Rusya'da da internet erişimi sıkıntılı olduğu için geliştirilen bir proje. Kaspersky'ın da Rus hükümeti ile anlaşması mevcut olduğu için virüsmüş gibi gösteriyor. GoodbyeDPI Türkiye Github'ında bunları okuyabilirsiniz.

Riskware sınıfından. Program sadece bunun kötü ellerde kötü amaçlı kullanılabileceği konusunda uyarıyor. Bizzat sen kullanacağın için ve aracın ne olduğunu bildiğimiz için ihmal edebilirsin.

Kaspersky'nin Rus hükumetiyle bağlantısı olduğu için bunu engellediği de kuru bir iftiradan öteye gitmez. Windivert gibi kernel düzeyde çalışan ve ağı manipüle eden bir kütüphaneyle gelen prestiji düşük bir uygulamaya kimse kolay kolay yeşil ışık yakmaz.

Riskware sınıfından. Program sadece bunun kötü ellerde kötü amaçlı kullanılabileceği konusunda uyarıyor. Bizzat sen kullanacağın için ve aracın ne olduğunu bildiğimiz için ihmal edebilirsin.

Kaspersky'nin Rus hükumetiyle bağlantısı olduğu için bunu engellediği de kuru bir iftiradan öteye gitmez. Windivert gibi kernel düzeyde çalışan ve ağı manipüle eden bir kütüphaneyle gelen prestiji düşük bir uygulamaya kimse kolay kolay yeşil ışık yakmaz.
Yani Splitwire uygulamasını güvenle açabilirim değil mi hocam?

Teşekkürler iyi günler.