Ü ÜçyüzGoneBeş Ziyaretçi 5 Mart 2024 #1 Çöz'e basıyorum silinmiyor. Tam tarama sonucu çıktı dosya, bayağıdır bilgisayardaymış. Yavaşlıkta hissetmiştim zaten. Nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2024
Çöz'e basıyorum silinmiyor. Tam tarama sonucu çıktı dosya, bayağıdır bilgisayardaymış. Yavaşlıkta hissetmiştim zaten. Nasıl çözebilirim?
Çözüm Ü ÜçyüzGoneBeş 5 Mart 2024 Recep Baltaş dedi: RAR dosyasını elle silebilirsin. Genişletmek için tıkla... Belirttiği RAR dosyası yok zaten. İşimi halledince silmiştim. Sistemi yeniden başlattım, Kaspersky'a geldim ve güvenlik kısmından yok olmuştu. Sanırım kendisi silmiş sonra silinmedi diye koymuş. Garip.
Recep Baltaş dedi: RAR dosyasını elle silebilirsin. Genişletmek için tıkla... Belirttiği RAR dosyası yok zaten. İşimi halledince silmiştim. Sistemi yeniden başlattım, Kaspersky'a geldim ve güvenlik kısmından yok olmuştu. Sanırım kendisi silmiş sonra silinmedi diye koymuş. Garip.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.162 Makaleler 104 Çözümler 1.596 Beğeniler 45.957 Yer İstanbul 5 Mart 2024 #2 RAR dosyasını elle silebilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS Ü ÜçyüzGoneBeş Ziyaretçi 5 Mart 2024 #3 Recep Baltaş dedi: RAR dosyasını elle silebilirsin. Genişletmek için tıkla... Belirttiği RAR dosyası yok zaten. İşimi halledince silmiştim. Sistemi yeniden başlattım, Kaspersky'a geldim ve güvenlik kısmından yok olmuştu. Sanırım kendisi silmiş sonra silinmedi diye koymuş. Garip. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Recep Baltaş dedi: RAR dosyasını elle silebilirsin. Genişletmek için tıkla... Belirttiği RAR dosyası yok zaten. İşimi halledince silmiştim. Sistemi yeniden başlattım, Kaspersky'a geldim ve güvenlik kısmından yok olmuştu. Sanırım kendisi silmiş sonra silinmedi diye koymuş. Garip.