Çözüldü Kaspersky uygunsuz yazılım buluyor ancak öyle bir yazılım yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
19
Yer
Rusya, St.Petersburg
Şimdi Kaspersky Avira'yı uygunsuz yazılım buluyor ancak Avira yok. Avira kuracaktım bir ara ama vaz geçip %1 kısmında iptal etmiştim Setup'u. Fakat şimdi Kaspersky kurdum ve Avira Launcher diye bir şey bulup uygunsuz diyor manuel olarak kaldır diyorum Denetim Masası'na atıyor ama Avira yok? Avira ile ilgili tüm klasörleri sildim ve %Temp% Temp klasörlerini boşalttım sorun aynı. Avira ile ilgili hiçbir şey yok bilgisayarda. İşlemlerde de yok ne yapmalıyım?

Bir de şunu buldum:
Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\X-AVCSD\Launcher
Bu konumda da Avira diye bir değer var.
@Recep Baltaş

Dosya Ekleri

• ekran alıntısı.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 93
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar ben Avira altındaki girdileri silsem de bir işe yaramadı. Tekrardan algılamaya devam etti, sonuç olarak format attım ve sorun çözüldü.
Tekrar Avira indir kur ve Revo Uninstaller gibi yazılımlar ile kalıntısız sil o zaman çözülür.

Tekrar Avira indir kur ve Revo Uninstaller gibi yazılımlar ile kalıntısız sil o zaman çözülür.
Avira indirmem daha. Revo görmüyor.

Ben bu Avira yazan şeyleri sileyim mi diyorum hocam.

Avira indirmem daha. Revo görmüyor.

Ben bu Avira yazan şeyleri sileyim mi diyorum hocam.
Avira ile ilgili cidden her şeyi sildim.

Arkadaşlar ben Avira altındaki girdileri silsem de bir işe yaramadı. Tekrardan algılamaya devam etti, sonuç olarak format attım ve sorun çözüldü.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…