Kaspersky yerine antivirüs önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Eriate
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 411

Eriate

Uzman
Merhaba,

Halihazırda Kaspersky Premium ürününü kullanıyorum, 300 TL civarında aldığım abonelik 670 TL'ye kadar çıkıyor. Farklı bir ürün öneriniz varsa dinlemek isterim, yoksa Kaspersky üzerinden devam etmeyi düşünüyorum.

Bitdefender pahalı. Eset de öyle. Bence kaspersky paketini düşür. Plus veya standart a.

Ya da bitdefender free kullan benim gibi.

Paket düşürmeyi düşünün ben de aktif Premium kullanıyorum. Sadece antivirüs değil Kaspersky, VPN ve Parola Yöneticisi de kullanıyorsunuz. Biz 4-5 arkadaşla birlikte 2 yıllık 20 cihaz Premium'u 1800₺ gibi bir fiyata almıştık. Varsa kullanmayı düşünen çevreniz toplu almanız halinde çok daha uyguna gelecektir.

Ben Plus kullanıyorum gayet yeterli, çoğu özellikler var hala. Plus'a geçin.

Aboneliği iptal edip aynı hesapla abonelik yenileme yapmadan, anasayfadan kampanya sayfasına giderek indirimli abone olabilirsin.

Denemiş biri olarak benzer fiyat performans dengesine sahip başka AV olmadığını söyleyebilirim. Eğer ücret ödemek istemiyorsanız Free de işinizi görecektir.

AV olmasa da en az AV kadar etkili olan Malwarebytes Free'yi öneririm.

Denemiş biri olarak benzer fiyat performans dengesine sahip başka AV olmadığını söyleyebilirim. Eğer ücret ödemek istemiyorsanız Free de işinizi görecektir.
Free plan maalesef artık yok hocam.

Ne demek free plan artık yok

Standart ev kullanıcısıysanız en üst paketi almanıza gerek yok. VPN ihtiyacınız varsa Plus, VPN'e gerek yoksa Standart paketi de işinizi görecektir.

VPN'i tarayıcı eklenti olarak kullanmak daha mantıklı bence.(Tabii arka planda ne yapıp ne etmediğini de analiz etmek gerekiyor.)

Doğrusu bende çok şaşırmıştım. BitDefender'ın Free'sini kurmuştum format öncesi makineye. Artık Antivirüs içinden başka bir antivirüs mü çıkıyor ne oluyor? İşlemciyi durma noktasına getirmişti. 6 nesil bir işlemcim var bir de sanırım ondan kaynaklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…