Detaylar
Kim cevapladı?Uyuyan Sincap
Üstün
Bitdefender pahalı. Eset de öyle. Bence kaspersky paketini düşür. Plus veya standart a.Merhaba,
Halihazırda Kaspersky Premium ürününü kullanıyorum, 300 TL civarında aldığım abonelik 670 TL'ye kadar çıkıyor. Farklı bir ürün öneriniz varsa dinlemek isterim, yoksa Kaspersky üzerinden devam etmeyi düşünüyorum.
Ya da bitdefender free kullan benim gibi.
vacbir
Yetkin
- Makaleler
- 1
Paket düşürmeyi düşünün ben de aktif Premium kullanıyorum. Sadece antivirüs değil Kaspersky, VPN ve Parola Yöneticisi de kullanıyorsunuz. Biz 4-5 arkadaşla birlikte 2 yıllık 20 cihaz Premium'u 1800₺ gibi bir fiyata almıştık. Varsa kullanmayı düşünen çevreniz toplu almanız halinde çok daha uyguna gelecektir.
Aboneliği iptal edip aynı hesapla abonelik yenileme yapmadan, anasayfadan kampanya sayfasına giderek indirimli abone olabilirsin.
Kaandrick Lamar
Yetkin
Denemiş biri olarak benzer fiyat performans dengesine sahip başka AV olmadığını söyleyebilirim. Eğer ücret ödemek istemiyorsanız Free de işinizi görecektir.
Ömer_Yeter
Yetkin
AV olmasa da en az AV kadar etkili olan Malwarebytes Free'yi öneririm.
Free plan maalesef artık yok hocam.Denemiş biri olarak benzer fiyat performans dengesine sahip başka AV olmadığını söyleyebilirim. Eğer ücret ödemek istemiyorsanız Free de işinizi görecektir.
Bugün @Hermione Jean Granger hocamın sayesinde Kaspersky'nin Free planının artık olmadığını biraz geç olsa da öğrendim. Şimdi, eğer format atacak olursam ya Defender ile ya da BitDefender ile devam edeceğim. Açık konuşmak gerekirse ne yaptığımı bilen bir kullanıcıyım. VirusTotal, reklam engelleyici ve olmazsa olmaz dediğim malware temizleme araçlarını mümkün mertebe kullanıyorum. Fakat bende her zaman bir antivirüs gerekliliği hissi var. Her ne kadar dikkatli sayılabilecek bir kullanıcı olmama rağmen.
- Ömer_Yeter
- bitdefender geçilir mi kaspersky
- Forum: Güvenlik
- Makaleler
- 5
Standart ev kullanıcısıysanız en üst paketi almanıza gerek yok. VPN ihtiyacınız varsa Plus, VPN'e gerek yoksa Standart paketi de işinizi görecektir.
Kaandrick Lamar
Yetkin
Ne demek free plan artık yokAV olmasa da en az AV kadar etkili olan Malwarebytes Free'yi öneririm.
Free plan maalesef artık yok hocam.
Bugün @Hermione Jean Granger hocamın sayesinde Kaspersky'nin Free planının artık olmadığını biraz geç olsa da öğrendim. Şimdi, eğer format atacak olursam ya Defender ile ya da BitDefender ile devam edeceğim. Açık konuşmak gerekirse ne yaptığımı bilen bir kullanıcıyım. VirusTotal, reklam engelleyici ve olmazsa olmaz dediğim malware temizleme araçlarını mümkün mertebe kullanıyorum. Fakat bende her zaman bir antivirüs gerekliliği hissi var. Her ne kadar dikkatli sayılabilecek bir kullanıcı olmama rağmen.
- Ömer_Yeter
- bitdefender geçilir mi kaspersky
- Forum: Güvenlik
Ömer_Yeter
Yetkin
Standart ev kullanıcısıysanız en üst paketi almanıza gerek yok. VPN ihtiyacınız varsa Plus, VPN'e gerek yoksa Standart paketi de işinizi görecektir.
VPN'i tarayıcı eklenti olarak kullanmak daha mantıklı bence.(Tabii arka planda ne yapıp ne etmediğini de analiz etmek gerekiyor.)
Doğrusu bende çok şaşırmıştım. BitDefender'ın Free'sini kurmuştum format öncesi makineye. Artık Antivirüs içinden başka bir antivirüs mü çıkıyor ne oluyor? İşlemciyi durma noktasına getirmişti. 6 nesil bir işlemcim var bir de sanırım ondan kaynaklı.