Bu videoda gördüğünüz gibi virüsüm Kaspersky antivirüsü atlatıyor. Kaspersky hiçbir şey yapmadan izliyor sadece. Bu kadar kolay bypass edilen şey sizce kullanılır mı? Yoksa ben mi çok iyi virüsler yapıyorum? Herhangi bir hile yapmadım.
İşte bu yüzden indirdiğiniz düşük boyutlu dosyaları Hybrid-Analysis, FileScan.io gibi sitelere de upload edip kontrol edin. Nasıl analiz yapılacağını bilmiyorsanız forumlarda konu açıp bilgili kişilere sorun.
Bir de belirtme ihtiyacı duydum, başlık sanki Kaspersky'yi hedef gösterip kötüleme amacıyla yazılmış gibi. "Anti-Virüsleri atlatmak bu kadar kolay" diye bir başlık olsa daha uygun olurdu. Çünkü yeni yazılmış bir zararlı yazılım olduğundan bir sürü Anti-Virüs bunu tespit edemeyecekti. Daha taze olduğundan hiçbir veritabanına eklenmemiş.
Videodan pek tatmin olmadım. Sanallaştırma tabalı koruma açık mıydı, kaspersky önceden açık mıydı, rootkit koruması açık mıydı, sistemin internet bağlantısı var mıydı ve hangi kaspersky versiyonu bu?
Bu videoda gördüğünüz gibi virüsüm Kaspersky antivirüsü atlatıyor. Kaspersky hiçbir şey yapmadan izliyor sadece. Bu kadar kolay bypass edilen şey sizce kullanılır mı? Yoksa ben mi çok iyi virüsler yapıyorum? Herhangi bir hile yapmadım.
Yanlış anlamayın ama acaba Avast ve AVG ne iş çıkardı? Çünkü Avast ve AVG belki davranış kalkanı sayesinde virüsü durdurabilirdi. Şaşırdım Kaspersky. Lütfen Avast ve AVG testi gelsin.
Dosya kalkanı algılayamamış olabilir ancak Sistem izleyici yani davranış kalkanı nasıl algılayamamış hayret. Avast ve Malwarebytes'ı çok merak ediyorum. Kaspersky bu testte nedense biraz güvenimi kırdı. Acaba kendini koruma gibi üst düzey ayarları açtığınızda ne yapacak?
Defenderi silmeye gerek yok bence bir zararını görmüyorum. Sistem çöp olduğu günler o anti malware denen şey nasıl RAM yerdi. Şimdi 32 GB yaptım zerre bakmıyorum bile.
Defender'i silmeye gerek yok bence bir zararını görmüyorum. Sistem çöp olduğu günler o anti malware denen şey nasıl RAM tüketirdi. Şimdi 32 GB yaptım zerre bakmıyorum bile.