Forumda ezbere her konuda Kaspersky oneren kisiler icin yazilmis olabilir.Bir de belirtme ihtiyacı duydum, başlık sanki Kaspersky'yi hedef gösterip kötüleme amacıyla yazılmış gibi.
Forumda ezbere her konuda Kaspersky oneren kisiler icin yazilmis olabilir.Bir de belirtme ihtiyacı duydum, başlık sanki Kaspersky'yi hedef gösterip kötüleme amacıyla yazılmış gibi.
Kediş DOS koruması derken DDoS korumasını kast ettiysen o AVG'de de var diye biliyorum.Stabilite olarak, derin tarama olarak Kaspersky daha iyidir. Ağırlıkları neredeyse eşit. Kaspersky DOS koruması var. Daha katı bir Ransomware koruması var Avast gibi katı moda alınca kullanımı zorlaştırmıyor. Güzel av idi de işte bakma. Defender'in arayüzü aşırı sakat. Arayüz değişsin diğer antivirusleri yüklemem bile. Ama o arayüz beni güvensiz hissettiriyor. Tabii siz nasıl hissediyorsunuz orası ayrı.
Stabilite olarak, derin tarama olarak Kaspersky daha iyidir. Ağırlıkları neredeyse eşit. Kaspersky DOS koruması var. Daha katı bir Ransomware koruması var Avast gibi katı moda alınca kullanımı zorlaştırmıyor. Güzel av idi de işte bakma. Defender'in arayüzü aşırı sakat. Arayüz değişsin diğer antivirusleri yüklemem bile. Ama o arayüz beni güvensiz hissettiriyor. Tabii siz nasıl hissediyorsunuz orası ayrı.