Kaspersky'i atlatmak bu kadar kolay

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hydra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    kaspersky virus
Yanlış anlamayın ama acaba Avast ve AVG ne iş çıkardı? Çünkü Avast ve AVG belki davranış kalkanı sayesinde virüsü durdurabilirdi. Şaşırdım Kaspersky. Lütfen Avast ve AVG testi gelsin.
AVG kullanma, rezalet bir AV.

@Hydra önceki konuda yine söylemiştim sana. Av'lerin çoğusu yeni yapılan bir virüsü tespit edemez. Çünkü bu program kendi verilerinde yok. Ya adam sadece kendi yaptığı bir programı deniyor ise? Ama siz bu dosyayı paylaşırsanız Windows Defender dahil bir çok AV bunu fark edecek ve sistemlerine zararlı olarak ekleyecek. Fakat cidden bilgili biri iseniz aynı programı FUD yapıp AV'lerden bypass edebilirsiniz. Asıl yetenek geçirmek değil aynı programı FUD yapmaktan başlar.

Aynısını diyecektim, antivirüsler veri tabanında olmayan bir virüsü tespit edemezler. AVG fena değil bence. Zamanında çok korudu beni ama Avast daha iyi tasarım olarak. Koruma olarak aynılar. Ben sadece Davranış kalkanı için demiştim.

Hocam AVG veya Avast kullanmayın lütfen. Daha geçen ay kullanıcı verilerini sattıkları için milyon dolar ceza ödediler. Anlık koruma çoğu AV'de var hatta en iyisi Kaspersky.

Hocam AVG veya Avast kullanmayın lütfen. Daha geçen ay kullanıcı verilerini sattıkları için milyon dolar ceza ödediler. Anlık koruma çoğu AV'de var hatta en iyisi Kaspersky.
Zamanında bir hata yapıp bir sisteme kurmuştum. Diyeyim de silelim şimdi.

Niye gidip burada Kaspersky'ı gömeceğine adamlara Virüsü rapor etmiyorsun?

Kaspersky açıktı tamamen fakat lisans bugu sayesinde es geçmeyi başardım. Bu bug hala çalışıyor. Yoksa UEFI virüsü kısmı haricinde buluyor. Birde virüsün boyutunu bilerek büyük yaptım ki kimse Virustotal'e yüklemesin.

Bunu eğitim için yaptığına eminsindir umarım. Bunun hakkında Kaspersky'a rapor göndermeye ne dersin?

Avast, ESET Ve Malwarebytes ile de dener misin?

Bunu eğitim için yaptığına eminsindir umarım. Bunun hakkında Kaspersky'a rapor göndermeye ne dersin?

Avast, ESET Ve Malwarebytes ile de dener misin?
Olur evet eğitim amaçlı yapmıştım.

Bir özellik ekleyeyim dedim, sürekli yönetici izni eklemek. O yüzden çok buglu olmuş. Onu kaldırmam lazım galiba. Birde kullanıcı yanlışlıkla açmış olabilir bütün uyarıları tıkladığı halde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…