Ortalama bir sistem yeterli.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 19
Kaspersky Free kullanıyorum, sizce silip Malwarebytes'a geçmeli miyim? Windows Defender açık oluyor sadece. Tam tarama yapıyorum arada.
Şunu diyebilirim Kaspersky bazı virüsleri bulamıyor. Daha bugün Norton'un bulduğu 2 virüsü bulamadı. Windows Defender+Malwarebytes ikilisi ile virüs yemeniz zor. Ancak Web sitelerine girerken dikkatli olun web sitelerinden yemeyin virüs. İndirdiğiniz dosyaları Malwarebytes'a taratıp açın bu arada. Zaten 2.katman olarak Defender var.
Şunu diyebilirim Kaspersky bazı virüsleri bulamıyor. Daha bugün Norton'un bulduğu 2 virüsü bulamadı. Windows Defender+Malwarebytes ikilisi ile virüs yemeniz zor. Ancak Web sitelerine girerken dikkatli olun web sitelerinden yemeyin virüs. İndirdiğiniz dosyaları Malwarebytes'a taratıp açın bu arada. Zaten 2.katman olarak Defender var.
Tarayıcı eklentisi kullanıyorum fakat ne kadar korur bilmiyorum. Malwarebytes ile Defender kullanıyorum sildim Kaspersky'ı. İndirdiğim dosya güvenilir değilse hem VirusTotal'e atıyorum hem de Malwarebytes'a taratıyorum.
- Makaleler
- 19
Tarayıcı eklentisi kullanıyorum fakat ne kadar korur bilmiyorum. Malwarebytes ile Defender kullanıyorum sildim Kaspersky'ı. İndirdiğim dosya güvenilir değilse hem VirusTotal'e atıyorum hem de Malwarebytes'a taratıyorum.
Windows Defender+Malwarebytes ikilisi sizi korur. Malwarebytes'ı tarama amaçlı Windows Defender'i gerçek zamanlı kullanırsınız. Aman ha 2 tane gerçek zamanlı antivirüsü aynı anda kullanmayın.
Hydra
Yetkin
- Makaleler
- 1
Kaspersky kesinlikle daha iyi Malwarebytes'dan. En azından testler öyle diyor. Fakat ister en iyi antivirüsü kullan, antivirüsü es geçme yolu vardır illa.@Hydra umarım rahatsız etmemişimdir. Bu konuda bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyorum, konu hakkında düşünceniz nedir?
Hocam Malwarebytes'ı tarama, Defender'i anlık koruma için kullanıyorum artık.Kaspersky kesinlikle daha iyi Malwarebytes'dan. En azından testler öyle diyor. Fakat ister en iyi antivirüsü kullan, antivirüsü es geçme yolu vardır illa.
Yeni konular
-
-
-
-
-
İstanbul içi yurt dışı iPhone satan mağaza veya telefoncu önerisi
- İskenderBüyük
-
-