Son düzenleyen: Moderatör:
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
- Makaleler
- 6
Sezgisel diyor. Yani veritabanında yok, sadece sezgisel motoru miner olarak algılamış. False-positive olma ihtimali var ama %100 false-positive diyemeyiz. Bu dosya ne dosyası, ve nereden indirdiniz?
Sezgisel diyor. Yani veritabanında yok, sadece sezgisel motoru miner olarak algılamış. False-positive olma ihtimali var ama %100 false-positive diyemeyiz. Bu dosya ne dosyası, ve nereden indirdiniz?
Hocam indirmedim pardon burada tespit etti yazmayı unutmuşum.
Gene format lazım gibi.
- Makaleler
- 6
@Deniz d, geç cevap için özür diliyorum. Ben bilgisayarıma format atıyordum bu sebeple yazamadım 
Bu durum için formata gerek yok, muhtemelen bir siteye girdiğinizde böyle bir uyarı geldi. Zaten engelledik diyor, problem yok. False-positive olsa da olmasa da sorun yok. Format atmaya hazırlanıyordum ilk cevabı yazarken, bu sebeple tam bakamadan yazdım kusura bakmayın. Şimdi tekrar baktım. Bu arada tarayıcınıza uBlock Origin eklentisini ekleyip gerekli filtreleri açmanızı öneririm. Birazdan ben atarım filtrelerin nasıl olması gerektiğini.
Bu durum için formata gerek yok, muhtemelen bir siteye girdiğinizde böyle bir uyarı geldi. Zaten engelledik diyor, problem yok. False-positive olsa da olmasa da sorun yok. Format atmaya hazırlanıyordum ilk cevabı yazarken, bu sebeple tam bakamadan yazdım kusura bakmayın. Şimdi tekrar baktım. Bu arada tarayıcınıza uBlock Origin eklentisini ekleyip gerekli filtreleri açmanızı öneririm. Birazdan ben atarım filtrelerin nasıl olması gerektiğini.
@Deniz d, geç cevap için özür diliyorum. Ben bilgisayarıma format atıyordum bu sebeple yazamadım
Teşekkürler hocam ama miner yazması saçma geldi. D
Ben gene bir format atacağım Windows'u bir ötürü sebepten dolayı
- Makaleler
- 6
@Deniz d, anladım, başka bir sebepten atacaksanız atabilirsiniz. Bunun için gereksiz. Her şeye format atmayın hocam, zararlı yazılımlar format atmadan da temizlenebilir
Miner yazması normal, dediğim gibi ya false-positive ya da tarayıcıdan mining yapmaya çalışan bir siteye girdiniz. Korsan film izleme sitesi, futbol maçı izleme siteleri gibi sitelerde genellikle bu tarz şeyler oluyor 
@Deniz d, anladım, başka bir sebepten atacaksanız atabilirsiniz. Bunun için gereksiz. Her şeye format atmayın hocam, zararlı yazılımlar format atmadan da temizlenebilirminer yazması normal, dediğim gibi ya false-positive ya da tarayıcıdan mining yapmaya çalışan bir siteye girdiniz. Korsan film izleme sitesi, futbol maçı izleme siteleri gibi sitelerde genellikle bu tarz şeyler oluyor
![]()
Vallahi uBlock aslında var bende de ya aslında 1.5 sene format atmadım PC çok temizdi 2 haftada göremiyceğim kadar virüs tespit etti anlayamadım vallahi.
- Makaleler
- 6
@Deniz d, insanoğlu hata yapmaya müsait bir varlık. Dalgınlığınıza ya da bilinçsizliğinize denk gelmiştir, ruhunuz bile duymadan gerçekleşmiştir.
Bu arada sizin başka bir konunuza 2-3 tane bağımsız tarama aracı atmıştım. Sisteminizde hep onları bulundurun, Kaspersky dışında onlarla da 2-4 haftada bir tarama yapın sisteminize.
Bu arada sizin başka bir konunuza 2-3 tane bağımsız tarama aracı atmıştım. Sisteminizde hep onları bulundurun, Kaspersky dışında onlarla da 2-4 haftada bir tarama yapın sisteminize.
@Deniz d, insanoğlu hata yapmaya müsait bir varlık. Dalgınlığınıza ya da bilinçsizliğinize denk gelmiştir, ruhunuz bile duymadan gerçekleşmiştir.
Teşekkürler sağ olun hocam formatladım bilgisayarı şimdi.