Detaylar
Kim cevapladı?Astronotarda
Üstün
BitDefender bana sebepsiz şekilde ağır geliyor ama değişmişse bilemem. Ben Kaspersky ile mutluyum şu anBitDefender varken Kaspersky pek cazip gelmiyor. Ama teşekkürler BitDefender kendini bozarsa 2. liman hazır![]()
pars
Üstün
Romanya'lı Bitdefender Avrupa Birliği ülkesinden olduğu için daha çok güven veriyor ancak çok pahalı.
Bu fiyatlarla Bitdefender mi? 3 yıllık Bitdefender Total Security 1844 TL.BitDefender varken Kaspersky pek cazip gelmiyor. Ama teşekkürler BitDefender kendini bozarsa 2. liman hazır![]()
Astronotarda
Üstün
6 yıllık Kaspersky daha ucuzRomanya'lı Bitdefender Avrupa Birliği ülkesinden olduğu için daha çok güven veriyor ancak çok pahalı.
Bu fiyatlarla Bitdefender mi? 3 yıllık Bitdefender Total Security 1844 TL.
Eki Görüntüle 47620
35gvm78
Üstün
Romanya'lı BitDefender Avrupa Birliği ülkesinden olduğu için daha çok güven veriyor ancak çok pahalı.
Bu fiyatlarla BitDefender mi? 3 yıllık BitDefender Total Security 1844 TL.
Eki Görüntüle 47620
İnternette keyler var bir sürü. Onları kullanıyorum ben. Mesela evvelsi gün birine şunu aldım: Bitdefender Total Security 2024 Antivirüs - 3 Ay 5 Cihaz - Kişisel Hesap + Hediye Satın Al - 16332 | İtemHesap
Astronotarda
Üstün
İşte buralar ne kadar güvenli onu sorgulamanız lazım. Antivirüs alırken virüs yiyen tek millet olarak anılmayalım orası eksik kalsın.İnternette keyler var bir sürü. Onları kullanıyorum ben. Mesela evvelsi gün birine şunu aldım: Bitdefender Total Security 2024 Antivirüs - 3 Ay 5 Cihaz - Kişisel Hesap + Hediye Satın Al - 16332 | İtemHesap
pars
Üstün
108 TL'ye 1 yıllık Kaspersky Premium satıyor. En ucuz lisansı satan Kinguin ve G2A gibi sitelerden bile ucuz.İnternette keyler var bir sürü. Onları kullanıyorum ben. Mesela evvelsi gün birine şunu aldım: Bitdefender Total Security 2024 Antivirüs - 3 Ay 5 Cihaz - Kişisel Hesap + Hediye Satın Al - 16332 | İtemHesap
Kaspersky Premium Total Security Satın Al - 30798 | İtemHesap
30798 numaralı ilandır. Kaspersky Premium Total Security, dijital dünyada güvenliği sağlamak için tasarlanmış kapsamlı bir güvenlik çözümüdür. . İndirimli fiyatla ucuza 30798 numaralı Kaspersky Premium...
www.itemhesap.com
35gvm78
Üstün
İşte buralar ne kadar güvenli onu sorgulamanız lazım. Antivirüs alırken virüs yiyen tek millet olarak anılmayalım orası eksik kalsın.
Buradan almadım ama bana bir key vermişlerdi VPN ile Almanya'dan aktive edip kullanmıştım.
pars
Üstün
Siz nereden aldınız?Buradan almadım ama bana bir key vermişlerdi VPN ile Almanya'dan aktive edip kullanmıştım.
Astronotarda
Üstün
İşte neden mesela? Türkiye'de yaşıyorsunuz ama anahtarı Almanya ile aktifleştiriyor. Bence direkt TL fiyatı ile kendi sitesinden almak daha iyi.Buradan almadım ama bana bir key vermişlerdi VPN ile Almanya'dan aktive edip kullanmıştım.
Yeni konular
-
Rehber FPS artırma programları ve sistem optimizasyon ayarları gerçekten işe yarar mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-