murim

Uzman
My Kaspesky'de ne zaman aldığımı bilmediğim, tahmini elektronik key satan yerlerden birisinden 2022'de bir yıllık bir kullanım hesabım var mış. Ben de bedava diye onu kullanıyordum, 18 gün kalmıştı. Bugün bir baktım My Kaspesky hesabım başka bir maille etkileşime girme uyarısı verdi. Ben de ret ettim, "lisansı iptal et" tıkladım, My Kaspesky hesabımı şifresini filan değiştirdim. 18 günlük Kaspersky Total Security lisansım 1 yıl yenilenmiş, Free lisans değil. Bu tam olarak nedir bilen var mı? Kafam karıştı da. Ne yapayım hesabı silip sıfırdan mı hesap alayım? Başım belaya girmesin de :)

1729941719666.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bedavaysa bağını sorma. Kullan gitsin.

Orası öylede aklıma gelen redditdede başkasının başına gelmiş key satan yerlerden aldım bunu zamanında 5-10 TL muhtemel otomatik yenilemeyi açık unuttular 2022'den beri yenilenip duruyor. Gene de insan tedirgin oldu başka bir maille etkileşime girme uyarısı gelince.

Orası öylede aklıma gelen redditdede başkasının başına gelmiş key satan yerlerden aldım bunu zamanında 5-10 TL muhtemel otomatik yenilemeyi açık unuttular 2022'den beri yenilenip duruyor. Gene de insan tedirgin oldu başka bir maille etkileşime girme uyarısı gelince.

Başka bir maille etkileşime girince ne oluyor ki?

Bir şey olmuyorsa kullanmaya devam et bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu zamanı dolmaya yakın Kasper otomatik yenileme yapar güvenliği korumak için, karttan çekmeye çalışır sonra parayı eğer parayı alamazsa lisansı iptal eder. Yani aslında otomatik ödeme açık evet ama para çekilmezse yakında iptal olacaktır.