Hocam yanlış anlamayın alay ya da hiciv etmek amacıyla sormuyorum ama katana bildiğim kadarıyla uzun bir şey. Sokakta onunla mı gezeceksiniz? Hem bence kullanımı da kolay değildir.
Hocam yanlış anlamayın alay ya da hiciv etmek amacıyla sormuyorum ama katana bildiğim kadarıyla uzun bir şey. Sokakta onunla mı gezeceksiniz? Hem bence kullanımı da kolay değildir.
Samuray jack olmadığınızı varsayıyorum, katanayı nerenize koyacaksınız da dolaşacaksınız? Ayrıca siz katanayı kınından çıkarıp savurana kadar zaten iş geçer Allah korusun
Ayrıca uzun zamandır nerede kuulanıyorsunuz "katanayı"?
Samuray jack olmadığınızı varsayıyorum, katanayı nerenize koyacaksınız da dolaşacaksınız? Ayrıca siz katanayı kınından çıkarıp savurana kadar zaten iş geçer Allah korusun
Ayrıca uzun zamandır nerede kuulanıyorsunuz "katanayı"?
Show Haber'e atarlarsa bu konuyu nasıl gözükeceğini düşünsenize. Sokakta tanımadığı insanı kesen biri vardı. Dövüş sanatı öğren, katana falan kendi başını yakarsın. Bu konu da bence çok uzamamalı.
Ataşehir'de Göktuğ B.'nin sokakta samuray kılıcıyla saldırarak ağır yaraladığı Başak Cengiz hastanede hayatını kaybetti. 28 yaşındaki kadının mimar ve nişanlı olduğu, eğitim için Ankara'dan geldiği öğrenildi.