Geraltın kılıcı
Üstün
Arkadaşlar kendimi savunmak için katana alacağım. Bu arada meraklanmayın bu tarz kılıçları uzun zamandır kullanıyorum.
Oturduğum bölgede t*, kaçırma ve bıçaklama vakaları ciddi derecede arttı. Ben şahsen çözüm sürecine yoruyorum.
Hocam yanlış anlamayın alay ya da hiciv etmek amacıyla sormuyorum ama katana bildiğim kadarıyla uzun bir şey. Sokakta onunla mı gezeceksiniz? Hem bence kullanımı da kolay değildir.Oturduğum bölgede t*, kaçırma ve bıçaklama vakaları ciddi derecede arttı. Ben şahsen çözüm sürecine yoruyorum.
Hattori Hanzo önerecektim ama stoklar bitmiş (!)
![]()
Muhtelif Samurai Kılıcı A-2 100 Cm (AĞIZKISMI KESKİN DEĞİLDİR) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Muhtelif Samurai Kılıcı A-2 100 Cm (AĞIZKISMI KESKİN DEĞİLDİR) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Sen benim boyutumu gör. (1.90'ım.)Hocam yanlış anlamayın alay ya da hiciv etmek amacıyla sormuyorum ama katana bildiğim kadarıyla uzun bir şey. Sokakta onunla mı gezeceksiniz? Hem bence kullanımı da kolay değildir.
Hocam TR'de genelce 100 ila 90cm arası satılıyor.Hocam yanlış anlamayın alay ya da hiciv etmek amacıyla sormuyorum ama katana bildiğim kadarıyla uzun bir şey. Sokakta onunla mı gezeceksiniz? Hem bence kullanımı da kolay değildir.
Katana değil. Eksprim ile ilgilendim ve boru, bıçak, silah gibi ekipmanları kullandım. Kuzenlerim asker olduğu için onlardan öğrendim.Samuray jack olmadığınızı varsayıyorum, katanayı nerenize koyacaksınız da dolaşacaksınız? Ayrıca siz katanayı kınından çıkarıp savurana kadar zaten iş geçer Allah korusun
Ayrıca uzun zamandır nerede kuulanıyorsunuz "katanayı"?
Daikido, Boks ve Tekvando gibi dövüş sanatlarının önemli kısmını biliyorum ancak yeterli değil bence.Ne bileyim savunma sanatı öğrenmeniz veyahut kesici bir alet okey de katana sanki biraz abartı değil mi?