serdar

Yetkin
Makaleler
1
Merhaba, ilgi alanına göre görmek istediğimiz ve istemediğimiz kategorileri & konuları seçebiliyor olsak. Yeni konular kısmında filtreleme imkanımız olsa.

Kullanıcı programlama ve güvenlik konularına ilgili olsun ve yeni konular kısmında bunları filtreleyebilsin. Veya kullanıcı oyunlar kategorisine ait konuları hiç görmek isteyebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 14 Eksi
Merhaba, ilgi alanına göre görmek istediğimiz ve istemediğimiz kategorileri & konuları seçebiliyor olsak. Yeni konular kısmında filtreleme imkanımız olsa.

Kullanıcı programlama ve güvenlik konularına ilgili olsun ve yeni konular kısmında bunları filtreleyebilsin. Veya kullanıcı oyunlar kategorisine ait konuları hiç görmek isteyebilir.

Oneri guzel ama Türkçede anlatim bozukluklari adli konu anlatilirken uyumussunuz galiba.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben futbol konularini gormek istemedigim icin futbol konularini acan kisileri goz ardi ediyordum, direkt olarak kategorileri goz ardi edebilmek daha iyi olur.

@73 çözüm öneriniz için teşekkür ederim ancak bu bilgisayarında Ublock Origin eklentisi kullanan kullanıcılar için bir çözüm önerisi.

Son düzenleme:
Mobilde de çalışıyor aynı filtre ama geri geliyor birkaç saniye sonra konular nedense. Mobilde bir şey geliştirmek çile olduğu için bakmayı düşünmüyorum sebebine.
Tarayıcısına eklenti kuramayan kullanıcılar da tercihlerini sorgulasın, ne diyeyim:rofl: