Geraltın kılıcı 27

Üstün
Yer
Cintra
Bazılarınıza saçma gelebilir ancak kavga anında kendimi sürekli sıkıyorum. Özellikle yumruğun geleceği yerin aşırı hasara yol açmayacağı yerlere vuruyorum veya ayağımla kişinin baldırına tekme atıyorum. Ancak yine ağrıtmayacak şekilde yapıyorum. Kendimi kavga esnasında aşırı kontrol etmemeyi nasıl başarabilirim?

Ek: Çok fazla kavga eden birisi değilim. İnternette gördüğüm bir video dolayısıyla merak ettim.

Karşındaki kişi senden zayıfsa kendini kontrol etmen güzel bir şey. Ama karşındaki seni dövebilecek ayarda biriyse kendini tutma.

Efendim, orada dahi tutuyorum. Sebebini bilmiyorum. 3 ay Tekvando, 1 sene boks ile ilgilendim ancak o tutma olayını çözemedim. Mesela birisi sinir krizine girerken ben son derece serinkanlı davranırım. Ancak kişiyi bayıltacak eylemleri bilsemde yapmıyorum/yapamıyorum.

Bu iyi bir şey. Kalıcı hasar bırakırsan başına bela alırsın.
Efendim, kalıcı hasar bırakmama amacıyla tam olarak kontrolden çıkmayı hedeflemiyorum.

Sadece yüz ve karaciğere vurman yeterli.
Yüz sert bir noktadır ve yanlış bir alana geldiğinde kırılma ihtimali yüksektir. Daha çok göbek kısmına saldırı en mantıklı olandır.