Bruhistan

Başarılı
Merhaba mesela önünüzde 5-10 kişilik grup (Kekolar diyelim biz ona) çıktı ve sizi dövmek için üzerinize geliyor. Siz de teksiniz diyelim o durumda kaçar mıydınız yoksa dalar mıydınız? Bence ben kaçmazdım abi zira önümde bazısı benden 2-3 yaş küçük ve bazısı da çubuk kraker gibi bunlardan da kaçmam yani bence korkaklık bu en fazla vurabildiğimi vurup şerefimle dayağımı yerim. Bunu başka forumda da dile getirdim ama dalga konusu oldum (Sen mafya mısın la kendini eşref tek mi zannediyon vs.). Ama bence doğru da yani bir açıdan bakarsan kaçacağıma kendimi savunup şerefimle dayağımı yiyip ağzımı burnumu kanatırım daha iyi. Yani kaçsan da elbet bir gün gene karşına çıkıp seni kıstıracaklar ve yine dayak yiyeceksin. Ama bıçak falan çıkarırlarsa kaçardım sonuçta ortada hayati önem var ve orada bir tane bıçak yiyip oracıkta ölüm yoluna gidebilirim ve onlar da ceza almadan elini kolunu sallar gezerdi. Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba mesela önünüzde 5-10 kişilik grup (Kekolar diyelim biz ona) çıktı ve sizi dövmek için üzerinize geliyor. Siz de teksiniz diyelim o durumda kaçar mıydınız yoksa dalar mıydınız? Bence ben kaçmazdım abi zira önümde bazısı benden 2-3 yaş küçük ve bazısı da çubuk kraker gibi bunlardan da kaçmam yani bence korkaklık bu en fazla vurabildiğimi vurup şerefimle dayağımı yerim. Bunu başka forumda da dile getirdim ama dalga konusu oldum (Sen mafya mısın la kendini eşref tek mi zannediyon vs.). Ama bence doğru da yani bir açıdan bakarsan kaçacağıma kendimi savunup şerefimle dayağımı yiyip ağzımı burnumu kanatırım daha iyi. Yani kaçsan da elbet bir gün gene karşına çıkıp seni kıstıracaklar ve yine dayak yiyeceksin. Ama bıçak falan çıkarırlarsa kaçardım sonuçta ortada hayati önem var ve orada bir tane bıçak yiyip oracıkta ölüm yoluna gidebilirim ve onlar da ceza almadan elini kolunu sallar gezerdi. Siz ne düşünüyorsunuz?

Karılık ile ne alakası var birader bunun? O elemanların yanında neler taşıdığını biliyoruz. Ölseydin, öbür dünya'da "karı değilim en azından" mı diyeceksin? Siz adamlığın ne olduğunu çok karıştırmışsınız. Dalga konusu olman da doğal değil mi sence, konuşmaya bak.

5 10 kişilik bir grubu hayatta dövemezsin. Dayağı yersin ama sağlam dayak yersin. Elinde silah yoksa hiçbir şey yapamazsın. Kaçacaksın tabii korkaklık ile alakası yok. Bir de burnun kanamakla kalmaz :) beynin kanayabilir ölebilirsin o derece. Bir de kendini neden öldürmek istersin? Sonra sevdiklerin arkandan ağlasın diye mi?

Ama bıçak falan çıkarırlarsa kaçardım sonuçta ortada hayati önem var ve orada bir tane bıçak yiyip oracıkta ölüm yoluna gidebilirim
Bıçak olmadığı için karı gibi kaçmak yerine dayak yerken de ölebilirsin😝, yere düşünce kafana ve ensene tekme atmaları yeter de artar ölüm yolunun yolcusu olmana. Karı gibi olasın yoksa bıçak olsa da kaçma💅