Detaylar
Kim cevapladı?Kavun döver.
İçi geçmemiş, az çekirdekli, kıpkırmızı bir karpuzu iyi bir kavuna tercih ederim ama genelde kavunların kalitesi daha yukarda oluyor bence. Yakın zamanda doğru düzgün tatlı bir karpuz yiyemedim. Ama her kavun ortalama üstü.
Yani ikisinin de en iyisi önümde olsa karpuzu tercih ederim ama genel olarak kavunu tercih ederim.
Yani ikisinin de en iyisi önümde olsa karpuzu tercih ederim ama genel olarak kavunu tercih ederim.
Kavun yanına votka ile efsane oluyor tabii ki ayarında az yemek lazım yoksa kavun çok yenilmez karpuz ise çok iyi ferahlatıyor.
Karpuz.Karpuzu her ne kadar sevsem de kavun bambaşka bir şey, o tatlı tadı ve ağzı sulu sulu yapması ayrıca bağırsakları acayip şekilde rahatlatması, hemen tuvaletim geliyor yer yermez. Çekirdek derdi yok, süper tadı var ben kavunu tercih ediyorum şahsen siz?
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Sıcak pide, soğuk peynir, soğuk karpuz ve Adana... O kadar çok yemiştim ki hastanelik olmuştum. Kavun da çok güzel ama tercihim karpuzdan yana.Karpuzu her ne kadar sevsem de kavun bambaşka bir şey, o tatlı tadı ve ağzı sulu sulu yapması ayrıca bağırsakları acayip şekilde rahatlatması, hemen tuvaletim geliyor yer yermez. Çekirdek derdi yok, süper tadı var ben kavunu tercih ediyorum şahsen siz?
Geraltın kılıcı
Üstün
Karpuz.