emre259

Uzman
Sevgili Sürat Kargo ile İstanbul’dan Adana’ya gelen bir kargom vardı, Esenyurt aktarma merkezinde tam 10 gündür bekliyor. Dün alıcıyı yönlendirdim merkeze çünkü telefona bakmıyorlar. Yüksek ihtimalle kaybolmuş olabileceğini söylemişler.

Aldığım şey kolay kolay bulunmayan bir yedek parça. Adamlar kötü bir sistemle çalışıp sürekli kargo kaybediyorlar. Bu durumu yaşayıp kargosu bulunan oldu mu?

Hocam takip numarası varsa paylaşma şansınız var mı? Ayrıca yedek parça ne üzerineydi, nasıl bir şeye benziyor? Eğer ürün kayboldu deniyorsa kesin barkodu vs. düşmüştür.

Çıkış birimi Esenyurt aktarmaya bağlı olan birimlerdense ya aktarmadadır ya da şubeye iade yapılmıştır. Çok çok ufak bir kargoysa durum daha da zor. Duruma göre bir kontrol edelim. Olmadı zaten tazmine başvurup ücret iadesi alabilme olanağınız var. Ama öncelik size ürünü ulaştırmak. Ayrıca görseli varsa kolinin ve ürünün inanılmaz yardımcı olur. Çok kötü bir durum. Keşke hiç yaşanmasaydı.

Hocam takip numarası varsa paylaşma şansınız var mı? Ayrıca yedek parça ne üzerineydi, nasıl bir şeye benziyor? Eğer ürün kayboldu deniyorsa kesin barkodu vs. düşmüştür.

Çıkış birimi Esenyurt aktarmaya bağlı olan birimlerdense ya aktarmadadır ya da şubeye iade yapılmıştır. Çok çok ufak bir kargoysa durum daha da zor. Duruma göre bir kontrol edelim. Olmadı zaten tazmine başvurup ücret iadesi alabilme olanağınız var. Ama öncelik size ürünü ulaştırmak. Ayrıca görseli varsa kolinin ve ürünün inanılmaz yardımcı olur. Çok kötü bir durum. Keşke hiç yaşanmasaydı.
70910421896133 , ürünü dolaptan aldım para iadesinde sorun olmaz diye düşünüyorum. Ben ürüne daha çok üzüldüm çok aramıştım çünkü.

Mimaroba'da 3 işlem geçirip Esenyurt Aktarmaya geçiyor ürün ve orada 10 gündür hareket yok.

Kargo küçük değil aksine orta boyutta kolide yani göze gelemeyecek bir şey değil. İçinde kırık steelseries artics pro ve 2-3 piyasada bulunmayan kablosu mevcut. Koli görselini satıcı çektiyse bilemiyorum. Siz Sürat kargo da sorumlu musunuz?

Para iade konusunda sorun olmaz sanıyorum hocam, o konuya biz bakmıyoruz ama ben tam hareketlerini şimdi bir sordurayım, olmadı akşam işe gidince kendim bakar, size detaylı bilgiyi veririm. Umarım barkodu düşmüştür ve aktarmada bekliyordur. Eğer öyleyse sevkini sağlama şansımız olur.

@22945 hocam selam, benim arkadaşın kargosu da 2 aydır kayıp. Bakma şansınız olur mu?

Hocam 2 ay olduysa çoktan mgt girmiş olmaları lazım. O kargo tazmine gitmiş olması gerekiyor. Ayrıca genel kargolarda pek şansımız yaver gitmeyebilir, Esenyurt veya ikitelli ile alakalı ise daha iyi sonuç alma şansımız oluyor. Çünkü çalıştığım konumdan dolayı İstanbul dışında fazla bir etkimiz olmuyor. Oraların kendi bölge operasyon ve kargo takip sorumluları oluyor. Yine de hareketlerine bakar size geri dönüş sağlarım. Tabii ki kişisel verileri veremem, sadece size yol gösterebilirim veya durumun gidişatını açıklarım kargo bazında. Fakat 2 ay uzun bir süre çoktan tazmine girmiş olması lazımdı.

Hocam 2 ay olduysa çoktan mgt girmiş olmaları lazım. O kargo tazmine gitmiş olması gerekiyor. Ayrıca genel kargolarda pek şansımız yaver gitmeyebilir, Esenyurt veya ikitelli ile alakalı ise daha iyi sonuç alma şansımız oluyor. Çünkü çalıştığım konumdan dolayı İstanbul dışında fazla bir etkimiz olmuyor. Oraların kendi bölge operasyon ve kargo takip sorumluları oluyor. Yine de hareketlerine bakar size geri dönüş sağlarım. Tabii ki kişisel verileri veremem, sadece size yol gösterebilirim veya durumun gidişatını açıklarım kargo bazında. Fakat 2 ay uzun bir süre çoktan tazmine girmiş olması lazımdı.
Hocam bölge olarak İstanbul'dan Antalya'ya gidecekti. Bir giyim markası tarafından gönderilmiş. Kodu aşağıya bıraktım. Değerli bilgiler ve yollar gösterirseniz çok mutlu oluruz. <3
51939822227103