Peak2Core

Başarılı
Merhaba,

İşletim sistemim Windows 11. İşim gereği WhatsApp PC uygulamasından sürekli fotoğraf indiriyorum. Önceden olmayan bir durum var son birkaç haftadır. WhatsApp'tan gelen fotoğrafları indirirken, sürekli fotoğrafın indiğine dair bildirim çıkıyor. Günde yüzlerce fotoğraf kaydettiğim için rahatsız olmaya başladım. Ayarları biraz kurcaladım fakat herhangi bir şey bulamadım. Şu anlık tek çözüm komple WhatsApp bildirimlerini kapatmak fakat onu da yapmak mantıksız, hiçbir bildirim gelmeyecek.

Durumla alakalı ekran görüntüsünü yükledim. Desteğinizi rica ederim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 68
Oradaki "..." simgesine tıklayınca ne çıkıyor? Benim bildiğim senin istediğin gibi bir ayar yok masaüstünde.

Merhaba,

İşletim sistemim Windows 11. işim gereği WhatsApp PC uygulamasından sürekli fotoğraf indiriyorum. Önceden olmayan bir durum var son birkaç haftadır. WhatsApp'tan gelen fotoğrafları indirirken, sürekli fotoğrafın indiğine dair bildirim çıkıyor. Günde yüzlerce fotoğraf kaydettiğim için rahatsız olmaya başladım. Ayarları biraz kurcaladım fakat herhangi bir şey bulamadım. Şu anlık tek çözüm komple WhatsApp bildirimlerini kapatmak fakat onu da yapmak mantıksız, hiçbir bildirim gelmeyecek.

Durumla alakalı ekran görüntüsünü yükledim. Desteğinizi rica ederim.

Bildirimleri rahatsız etmeyine alın. Bence en rahat hali bu. Eğer sadece whatsapp isteniyorsa 2. ayarı yapın.

1724244071055.webp

1724244179716.webp

Böyle bir özellik mevcut değil.

Eskiden yoktu böyle bir özellik. Birkaç haftadır var.

Bildirimleri rahatsız etmeyine alın. Bence en rahat hali bu. Eğer sadece WhatsApp isteniyorsa 2. ayarı yapın.

Eki Görüntüle 76591

Eki Görüntüle 76593

2. yazdığım yöntemi uygulayın böylece WhatsApp'dan gelen bildirimler kapanır. Bu ayar ayarlar>sistem>bildirimler bölümünde.

Dediğiniz şekilde yaptım, pop up olarak çıkmıyor ama bildirim panelinde duruyor. Yine de işimi görür sağ olun hocam.