Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yer
United Kingdom
Forumda 11 yaşında bir üye var. Sürekli forumdaki kişileri yanlış yönlendiriyor, saçma sapan konular açıp saçma sapan mesajlar atiyor ve onu bu konuda uyarınca da üstüme geliyor :D Bu sadece bir tanesi. Bildiğim kadarıyla Techolay için minimum yaş gereksinimi 13. Ancak bu üye için işlem uygulanmiyor. İşlem uygulanmayacak ise neden yaş sınırı var?

Artı 47 Eksi
Kesinlikle katılıyorum. Kurallar ve uyarılar biraz daha sertleştirilmeli. Alttaki düzelt butonu olmasa ne yazdığını anlayamayacağız bir de bize kafa tutuyor. Bu mesajımı görürsen ses bilgisi çalış YKS'de lazım oluyor.

Bir soru: Eğer bir üye gerçekte 13 yaşından büyükse ancak bir mesajında ben 11 yaşındayım diyorsa (yani yalan söylüyorsa) ne olacak peki?

Kaydolma esnasında T.C. kimlik numarası gibi resmi veriler istenmediği sürece "Allah çarpsın 11 yaşındayım." dese bile birisi, ona herhangi bir işlem uygulanmasını doğru bulmuyorum.

Bir soru: Eğer bir üye gerçekte 13 yaşından büyükse ancak bir mesajında ben 11 yaşındayım diyorsa (yani yalan söylüyorsa) ne olacak peki?

Kaydolma esnasında T.C. kimlik numarası gibi resmi veriler istenmediği sürece "Allah çarpsın 11 yaşındayım." dese bile birisi, ona herhangi bir işlem uygulanmasını doğru bulmuyorum.
Yalan söylemesi kendisinin sorunu değil mi?

Demek istediğim, bizim onun 11 yaşında olduğu hakkında %99.99 emin olabilmemiz için bir kanıt değil maalesef.
Orası doğru ama arkadaş bence ya ilgi bağımlısı, 11 yaşında olarak ünlenmek istiyor ya da gerçekten öyle. Umarım daha fazla karmaşa çıkarmaz. 7’den 70’e nedensizce herkes onu tanıyor. Henüz 17 Eylül’de gelmiş bir de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.