Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
İdam istiyoruz idam!
- Makaleler
- 23
Ve bu olayı 20 kişi saklıyormus.
RockyHighway79
Üstün
50-100 sene öncesi daha karanlıktır emin ol. Bu tarz olaylar hep vardı, sadece bizim haberimiz olmuyordu.Ben ne evlenmek istiyorum ne çocuk sahibi olmak istiyorum. Gidişat hiç iyi değil. Keşke bundan 50 sene önce 100 sene önce doğsaydım keşke…
OnePC
Başarılı
O zaman Amerikaya gidip orada çocuk sahibi olmak istiyorum.50-100 sene öncesi daha karanlıktır emin ol. Bu tarz olaylar hep vardı, sadece bizim haberimiz olmuyordu.
Sanırsam kızın ablasıda ölmüş önceden. Yanlış bilgi vermiş olmayayımda. Birisi yorum yazmış.
Cranxiel
Yetkin
- Makaleler
- 5
Ablasının engelli olduğu ve merdivenden düşerek öldüğü iddia ediliyor. İşin ilginç yanı hiçbir hastane kaydı falan yok bu durumun. İddialar doğru ise bu konu da iyice irdelenmeli.O zaman Amerikaya gidip orada çocuk sahibi olmak istiyorum.
Sanırsam kızın ablasıda ölmüş önceden. Yanlış bilgi vermiş olmayayımda. Birisi yorum yazmış.
OnePC
Başarılı
Ben sanıyordumki Narin ailede bilinmemesi gereken bir şeyi gördü ve bildi ondan öldürdüler konuşmasın diye sanıyordum. Ama ablasıda öldüyse aklıma gelmesini istemeyeceğim şeyler geliyor.Ablasının engelli olduğu ve merdivenden düşerek öldüğü iddia ediliyor. İşin ilginç yanı hiçbir hastane kaydı falan yok bu durumun. İddialar doğru ise bu konuda iyice irdelenmeli.
Rothen
Uzman
Hiçbir şey çıkmaz arkadaşlar...
Allah belamızı vermiş.
AKP Diyarbakır Milletvekili Ensarioğlu: Bilip söylemememiz gereken şeyler var çünkü Narin'in ailesi bizim dostlarımız, herkes suçlu değil
Ailenin Hizbullahçı olduğunu söyleyenler de var ancak aile Refah Partisi geleneğinden gelen bir aile. Geçmişte ben Doğru Yol Partisi İl Başkanlığı yaptığım dönemde benim yönetimimde de yer almış amcaları da var. İYİ Parti ve AK Parti'de yer almış aile üyeleri de var.
Şu an AK Parti ilçe yönetiminde olan bir yeğenleri de var.
t24.com.tr
Allah belamızı vermiş.
AKP Diyarbakır Milletvekili Ensarioğlu: Bilip söylemememiz gereken şeyler var çünkü Narin'in ailesi bizim dostlarımız, herkes suçlu değil
Ailenin Hizbullahçı olduğunu söyleyenler de var ancak aile Refah Partisi geleneğinden gelen bir aile. Geçmişte ben Doğru Yol Partisi İl Başkanlığı yaptığım dönemde benim yönetimimde de yer almış amcaları da var. İYİ Parti ve AK Parti'de yer almış aile üyeleri de var.
Şu an AK Parti ilçe yönetiminde olan bir yeğenleri de var.
Ensarioğlu'ndan ikinci açıklama: Sosyal medya üzerinden linç edildim adeta. Evet aileyi tanıyorum. Ailenin içinde dostlarımız var. Özellikle gizlilik kararı varken; bizim de şüphelerimiz, bir takım kanaatlerimiz var. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeyler var