aptX adaptive 2021 destekliyor 1.2'yi ama destekli cihaz sayısı çok az.
Lab ortamında 2.3'e kadar çıksa bile günlük yaşamda o bitrate vermesi pek mümkün değil.
Bu durumda LDAC gerçek hayatta kullanılabilir en iyi codec oluyor. Lab ortamında daha iyi codecler olsa bile günlük hayat daha önemli değil mi?
Zaten belirttim, 1.2 görse de çok bir şey değişmiyor dediğin gibi destekleyen cihaz sınırlı. Dediğim üzere 2.3'e kadar nominal bir şekilde bu değeri kesinlikle alamaz. 700/800 en baba 900 versin ötesi zor.
Ki BT üzerinden çekilebilecek kayıpsız ne kadar kayıpsız olacak, internet servisinden gelecek kayıpsız ne kadar kayıpsız olacak. Şu anda Apple, Deezer, Tidal vs. veriyor vermesine ama riplenmiş FLAC dosyalarının yanında hala daha işlenmiş duruşları var.
Şarjı boş verin, şu ana kadar kulaklıklarımın şarjını hiç bitiremedim. aptX Codec'lerini destekleyen cihaz sayısı çok çok az, ayrıca telefonum A56 olduğunda uhq ölçekleyici özelliği de kullanım dışı. Alabileceğim en iyi kaliteyi almak istiyorum.
Alacağın o kulaklıkla maksimum 512Kbps, kayıpsız gelse de gelmese de değişecek bir şey yok. Olduğu gibi dinle keyfine bak derim.
Ses alacağım ses kalitem iyi olsun dersen, uğraşırım dersen FLAC listesi yaparsın kendine, yok dijital olsun dersen Apple Music veya YT Music'e geçersin.
Desteklemesi önemli değil, kablolu herhangi bir kulaklıkla da dinlersin. Dinlersin ama dinlediğinden hiçbir şey anlamazsın, iyi bir dac/amp/kulaklığa ihtiyacın var.Hocam IEM derken bu KZ-EDC Pro kulaklıklarım var. Onlar destekler mi pekiyi?