Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

1589

Üstün
Makaleler
2
Merhabalar, yurt dışından alınmış ama kayıt ettirilmiş iPhone 14 Pro Max cihazına geçiş yaptım. Hattım annemin üzerine ama babamın kayıt ettirdiği numara kendisinin üzerineydi. Hattımı cihaza taktım Wi-Fi ile arama yapabiliyorum ancak Wi-Fi’yi kapadığım anda servis yok hatası alıyorum. Normalde yılda 4 ay kullanma hakkım yok mu? Cihaz kayıtlı.

Çözüm
Üstüne kayıtlı olan kişinin hattıyla deneyin derim.Eki Görüntüle 77586
Çözümü yapalı çok oldu ama söylemeyi unutmuşum kusura bakmayın. Çözüm olarak hattımı babamın üzerine geçirdikten sonra uzun bir stresli süreç sonrası (Servis yok yatası geçmeyecek sandım) BTK’yı aradım ve hattımla cihazım arasında eşleştirme yapıldı. Gerçekten çok yardımcı oldu açan abi ama eşleştirme sonrası ilk gün bayağı sıkıntı çektiğimi söyleyebilirim. Hat sürekli servis yok deyip geri geliyordu ama bir sonraki günün gecesi hattım geri geldi ve “kaydınız tamamlanmıştır” gibi bir bildirim mesajından sonra cihazıma bir daha servis yok hatası gelmedi.
Üstüne kayıtlı olan kişinin hattıyla deneyin derim.
IMG_2651.webp

Üstüne kayıtlı olan kişinin hattıyla deneyin derim.Eki Görüntüle 77586
Çözümü yapalı çok oldu ama söylemeyi unutmuşum kusura bakmayın. Çözüm olarak hattımı babamın üzerine geçirdikten sonra uzun bir stresli süreç sonrası (Servis yok yatası geçmeyecek sandım) BTK’yı aradım ve hattımla cihazım arasında eşleştirme yapıldı. Gerçekten çok yardımcı oldu açan abi ama eşleştirme sonrası ilk gün bayağı sıkıntı çektiğimi söyleyebilirim. Hat sürekli servis yok deyip geri geliyordu ama bir sonraki günün gecesi hattım geri geldi ve “kaydınız tamamlanmıştır” gibi bir bildirim mesajından sonra cihazıma bir daha servis yok hatası gelmedi.

Çözüm