Kaynaşma öğrencisinin eğitime yönelik hakları nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ScorezTR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 323
  • Etiketler Etiketler
    nedir
Sizin dediğinizde doğru mu, senin kafanı patlatırım nasıl bir üslup? Çocuk haytaymış ama sende üslubunu bozmuşsun. Özel öğretmen misiniz nesiniz bilmiyorum ama bana denk gelsen şuan hastanelik olmuştun.

Farklı sınav hazırlarlar, devamsızlık konusunda gitmesende olur hakların bunlar. Okul yönetimi tabi bunlardan sana bahsetmez ama hakların bunlar.

İyiymiş o zaman.

İyiymiş o zaman.

Şunu söylemeliyim ki kaynaştırma öğrenciliği öyle pek de iyi bir şey değil, lisedeyken küçükken ne kadar iyi falan diyorsun ama büyüynce diğerlerinden farklı olduğunu hissedince kendini kötü hissediyorsun. Ayrıca bizim doktorlarımız özellikle psikiyatriler her şeye bir teşhis koyma derdinde olduğu için bazen çocuk kaynaştırmalık olmasa bile basıyor kaynaştırma öğrencisi bu diye.

Son düzenleme:

Hocam zorbalığa uğrarsam bana zorbalık yapan öğrenciler ne cezası alır mesela?

Hocam zorbalığa uğrarsam bana zorbalık yapan öğrenciler ne cezası alır mesela?
O konularda kimse umursamaz, mesleki teknik lisesinede gitmeni tavsiye etmem. Zamanında kendim böyle bir hataya düştüm şuanda üniversiteye hazırlanıyorum, senin yerinde olsam anadolu lisesine giderim. Ben kaynaştırma öğrencisiyim diye kendini kapatma. Küçükken yaptığım en büyük hatalardan biri bu oldu sanırım. Psikiyatri kaynaştırma öğrencisi raporu verdi diye zeka geriliğin olmuş olmuyor sana en büyük tavsiyem bu olur.

Hocam burda anadolu lisesi yok maalesef . Mesleki teknik'e gideceğim.

Nasıl insanlar var mış hayret.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…