Detaylar
Kim cevapladı?Astronotarda
Üstün
8. sınıftaki emekleri boşa gitti bundan bahsediyorum. Koca bir sene çalışıp kimliği yüzünden girememek büyük bir kayıp.1 senesi boşa gitmedi. Seneye giremez. Bu üniversite sınavı değil ki.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 1
Bir anlık heyecan ile olabilir böyle şeyler, dersleri iyiyse yerleşir bir yere sorun olmaz.
Astronotarda
Üstün
Bakmayabilirsiniz. Burası bir forum, isteyen istediği haberi, soruyu veya konuyu açabilir.Şu sınav günlerinde bu tür konuları görmek istemiyorum. Cidden can sıkıyor.
Ben insanlar konu falan açmasın mı dedim? Ayrıca neden bu agresiflik?Bakmayabilirsiniz. Burası bir forum, isteyen istediği haberi, soruyu veya konuyu açabilir.
Astronotarda
Üstün
Doğrudur ama kimlik taşımayı alışkanlık haline getirmesi gerekirdi. Kimliğe her yerde ihtiyacınız olabilir. Bugün yaptığı hatadan ders almazsa üniversite sınavında da unutabilir.Bir anlık heyecan ile olabilir böyle şeyler, dersleri iyiyse yerleşir bir yere sorun olmaz.
Herhangi bir agresiflik göstermedim, bakmayabilirsiniz dedim. Nerede ünlem işareti gördünüz acaba?Ben insanlar konu falan açmasın mı dedim? Ayrıca neden bu agresiflik?
Sorumluluk kavramını acı bir şekilde tecrübe etmiş, ders olur insallah.
- Makaleler
- 1
Unutkanlık bende de var. Kötü bir durum gerçekten. Telefonu, parayı, anahtarı koyuyorum bir yere sonra bul bulabilirsen.Doğrudur ama kimlik taşımayı alışkanlık haline getirmesi gerekirdi. Kimliğe her yerde ihtiyacınız olabilir. Bugün yaptığı hatadan ders almazsa üniversite sınavında da unutabilir.
Herhangi bir agresiflik göstermedim, bakmayabilirsiniz dedim. Nerede ünlem işareti gördünüz acaba?
muslumfidel
Başarılı
Ben mezuna kalacağımı bildiğim sınava giderken bile 3 ay öncesinden kapının yanına götüreceklerimi koymuştum. Çıkarken gözümde hata olmasın diye aldım değil mi diye elimdekini aileme gösteriyordum. Çocuk hata yapmış olabilir heyecanlı tabii ki yapacak da ailesi neden dikkat etmemiş çok üzüldüm sabah gördüğümde. Umarım yine de gönlünün istediği gibi olur.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 1
Boşu boşuna çalışmış oldu demek istenen o.1 senesi boşa gitmedi. Seneye giremez. Bu üniversite sınavı değil ki.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
1.000 TL'ye kadar bilgisayar masası için ayak destek ünitesi önerisi
- Michael MYERS
-
-