Kayseri'de Suriye uyruklu şahısların araçları iş makineleri ile parçalanıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İsrail yıllardır bunu yapıyor Amerika petrol için Arapların içinden geçti kimse bişey dedi mi?

Evet, aynı konuda hem solcu hem de şeriatçı ilan edildiğime göre yatmaya gidiyorum. Size iyi eğlenceler arkadaşlar. Umarım bir gün gerçekten protesto nasıl yapılır öğrenirsiniz de bu Suriyeliler de defolur giderler. İyi geceler hepinize.

İsrail yıllardır bunu yapıyor Amerika petrol için Arapların içinden geçti kimse bişey dedi mi?

Sana yaparlar ama. Amerika ve İsrail öyle kolay lokma mı gibi duruyorlar? Sıkıyorsa de onlara soykırım yapıyor diye. Nasıl ambargo ile kalıyorsun ortada.

Evet öyle duruyorsun. Her şey bi anda olacak değil yavaş yavaş.

Neyi savunuyor? Saçma sapan ithamlarda bulunmayın. Bu kadar da düşülmez ama.

Aynı zihniyet. Suç, milliyetle bağlı değildir. Birinin yaptığı saçma sapan bir hareket bütün bir ırka atfedilemez.
En iyi zihniyet sende tamam. Sen hâlâ idrak edememişsin "suç milliyete bağlı değildir" diye dolan dur sen. Sabahtan beri kaç kişi bir şey açıklamaya çalışıyor. Yazıp yazıp siliyorum anlaman için ama sen anlamayacaksin maalesef.

Protesto nedir haberin var mı senin?

Adalet’in olmadığı yerde anarşi başlar. Protesto dediğin kendi haklarını savunmaktır elinden zorla alınan, veya sana zorla dayatılan bir şeyi güzellikle anlamadıkları için, halkın direniş hakkı başlar hani Filistinlilere özgürlük savaşçısı deniliyor ya güya ondan işte, protesto çiçek dağıtarak olmaz.

Kim ambargo yapacak İran mı? Eğer bu Suriyelileri almasaydik Avrupa birligindeydik bugün.

Bir şeyler yakılmadan yıkılmadan protesto edilseydi şu zamana kadar belki de gitmişlerdi.

Tepki koymaz üstlerine gitmezsen yarın bir gün gelip senin üstüne çıkarlar. 20 yıldır gitmeyen adam gider mi? Yakın zamana kadar böyle olaylar olmuyordu, kimsenin sabrı kalmadı.

Evet öyle duruyorsun. Her şey bi anda olacak değil yavaş yavaş.

Ne dedim de öyle duruyorum. Suriyeliler defolsun gitsin dediğim için mi?

Arkadaşlar öncelikle okumayı öğrenin. Ondan sonra da protesto nasıl yapılır onu öğrenin. Tüm halk çıksın sokağa. Bağıra bağıra gezin etrafta. Al işte sana protesto böyle olur. Öyle mala zarar verirsen zararlı sen çıkarsın. Daha öncesinde yapmadık mı hiç? Bir şey değişti mi?

Kültür nedir bilir misin?

Örneğin Afganların genç erkekler hakkında oluşan kültürlerinden haberin var mı?

Yoktur tabii bilmeden konuşan önemsiz birinden başka biri değilsin.

Suçu mu meşrulaştırıyorum? Anlamadım. Afgan ya da Pakistan uyruklular içinde buna karşı olanlar yok mu? Hepsi bu zihniyette mi?

Yazıp yazıp siliyorum anlaman için ama sen anlamayacaksin maalesef.

Ne yazık ki siz anlayamayacaksınız. Ve suçsuz insanların linçine vesile bir fikre bağlı kalmaya devam edeceksiniz.

Kim ambargo yapacak İran mı? Eğer bu Suriyelileri almasaydik Avrupa birligindeydik bugün.

İsrail'e ve Amerika'ya devlet çıksın bakalım soykırımcılar desin. Ondan sonra konuşalım bu konuyu.

Tepki koymaz üstlerine gitmezsen yarın bir gün gelip senin üstüne çıkarlar. 20 yıldır gitmeyen adam gider mi? Yakın zamana kadar böyle olaylar olmuyordu, kimsenin sabrı kalmadı.

Ben tepki koymayalım mı diyorum. Bu halk şu anda düzgünce protesto edemediği için bu halde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…