• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Kayseri'de Suriye uyruklu şahısların araçları iş makineleri ile parçalanıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Örneğiniz gerçekten enteresan, ne yapıyor bu 9999 tecavüzcü, birbirine mi musallat oluyor? Yani hayatla bağdaşmayan örnekler ile hayatı açıkladığınızı zannetmeniz de ilginç.
Okuma yazman yok herhalde örnek gerçek hayattan zaten?

Kör olma gerçekleri gör Amerikan askerlerinin Afganistan hakkında günlüklerimi oku ne pis bir ırk olduğunu öğren.

Anlamak istemiyorlar, dünyayı toz pembe sanıyorlar veya canları hiç yanmamış.

Son cumlene katılıyorum sadece onun dışında katılmıyorum yok pedofili demedim sen sadece elalem ne der diyorsun endişeni anlıyorum ama yillardir diplomasiyle geldigimiz durum ortada.

Sizin derdiniz nedir? Gerçekten.

Günah keçisi arayıp yaptıklarının yanlış olup düzgünce protesto edilmesi gereken insanlara saldırmak. Bu kadar basit. Bakın tekrar diyorum. Ben her hafta çarşıda Suriyeliler tarafından sıkıntı yaşayan bir insan olarak hepsinin defolup gitmesini tabii ki isterim ama bu yaptığımız şey bize zarar olur. Twittera çıkmış şu anda troller. Okuyabilirsiniz mesajlarını.

Son cumlene katılıyorum sadece onun dışında katılmıyorum yok pedofili demedim sen sadece elalem ne der diyorsun endişeni anlıyorum ama yillardir diplomasiyle geldigimiz durum ortada.

Yıllardır diplomasiyla bu noktaya geldik de hiç düzgün protesto ettik mi be arkadaşım. Al indiler sokağa 1 gece dağıttılar etrafı yarın unutulacak. Bitti bu kadar. Neden gitsin şimdi bu adamlar. Kayseri'dekiler gitti diğerleri kaldı. Kaç adam eksildi maximum? Heriflerin memlekette savaş var savaş (!?) neden gitsin oraya. Gelir burada 2-3 yakılma uğruna savaşsız yaşar.

Tamam sen eline pankart al dışarı çık sonra protesto nasıl yapılır örnek al bu ülkeden gezi parkı gibi bir güzellik geçti haberin olsun.

Neyi savunuyor? Saçma sapan ithamlarda bulunmayın. Bu kadar da düşülmez ama.

Aynı zihniyet. Suç, milliyetle bağlı değildir. Birinin yaptığı saçma sapan bir hareket bütün bir ırka atfedilemez.
Edilir hemde öyle bir edilir ki onların kültüründe zaten çocuklara tecavüz etmek normal kabul ediliyor.

Gezi parkında terör örgütleri de sokaktaydı. Haberin olsun
Evet gerçek protestocular bazı baskılar yüzünden şu an olduğu gibi evlerine dönmek zorunda kaldı ve sokağın sahibi teröristler oldu bunu biz de biliyoruz sorumlusuda devlete karşı çıkılmaz kanzi diyen birkaç ukalaydı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…